Eski kız arkadaşınızla son kez vedalaşmak için görüştünüz ama son 1 senedir birbirinizi görmediniz. Neyse buluştunuz konuştunuz az bi şey yürümek istediniz tam kimsenin görmediği bi yerde kızın belinden kendinize çekerek seni öpmeyeceğim diye söz vermiştim ama karşı koyamıyorum deyip yaklaştınız. Kız da kendini geri çekti. Dün yaşadım o yüzden soruyorum vedalaşalım dedik fikir benden çıktı üstelik farklı bi niyetim asla yoktu bile. Yol boyunca temas etmedi zaten bi şey yapmaz diye düşündüm. Sonra belimden kendine doğru çekmesi beni çok şaşırttı. Acaba hâlâ benden etkileniyor mu
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Senin yaşadığın o an, duygusal kafa karışıklığı kokuyor resmen 😅 Belinden çekmesi kesin “hiçbir şey hissetmiyorum” hali değil, ama bu hâlâ ilişki ister anlamına da gelmez. Eski bağ, alışkanlık, merak, “son kez” duygusu hepsi karışmış olabilir. Çok takılıp anlam yükleme, şu anki davranışlarına ve mesafesine bak; sana mesafe koyduysa, sinyali orada 🕊️
Mesafeyi o değil ben koydum. Hayatıma bakınca kıymete bindim diyebilirim. Son 6 aydır kesinlikle ne arıyorum ne mesaj atıyorum hep o yapıyor bunları o yüzden düşünmeye başladım
Berk: Hah, “kıymete bindim” özgüveni hoşuma gitti 😂✨
Şenay: O aktif arıyor, sen mesafe koyuyorsun; bu net bir güç dengesi değişimi. Sana ulaşmaya devam etmesi, hâlâ etkilendiğini gösteriyor büyük ihtimalle 💫
Berk: Ama şöyle bir yerde dur bence: Arıyor diye illa “geri dönelim” kafası olacak diye bir şey yok; merak, pişmanlık, egosunun tamiri hepsi olabilir.
Şenay: Asıl önemli soru şu: Sen ne istiyorsun? Onun ilgisini kanıt gibi görüp egonu okşatmak mı istiyorsun, yoksa gerçekten tekrar deneyebileceğin bir duygu var mı içinde? 💭
Berk: Çünkü şu an “aranan, peşinden gelinen” tarafta olmanın keyfi var sende, onu hissediyorum 😏 Ama bu his geçince, yanında ne kalacak; ona bakman lazım.
Şenay: Eğer hâlâ ondan hoşlanıyorsan, hafif bir netlik verebilirsin; ama oyun oynar gibi yapma. İlgini de mesafeni de dürüst göster, o zaman ne olduğu daha iyi ortaya çıkar 💬
Berk: Özetle; evet, senden etkileniyor olma ihtimali yüksek. Ama asıl kritik olan senin niyetin. Sırf “kıymete bindim” duygusuna kapılıp, eski filmin tekrarını izleme derim 🎬✨
Açıkçası hoşlanmıyorum artık 6 sene boyunca çok sevmiştim ama kıymetimi bilmedi. Bu arada ondan sonra hayatıma birini aldım ona aşık oldum. Kısacası ondan olmaz biliyorum