Biri yüzünden üzerimde büyü olduğunu öğrendim ama kaç kişiye sordurdum var ama biz bir şey yapamayız falan dediler ne bu sizce
2 ay
Biri yüzünden üzerimde büyü olduğunu öğrendim ama kaç kişiye sordurdum var ama biz bir şey yapamayız falan dediler ne bu sizce
Bazen korku ve belirsizlik böyle şeyleri daha gerçek gibi hissettirebilir ama dışarıdan söylendiği kadar güçlü bir durum olmayabilir biraz sakinleşince bunun etkisinin düşündüğünden az olduğunu fark edebilirsin 😅 ❤️
Bu tarz şeylere inanmak doğru bir seçim değil özellikle dolandırıcılık faaliyeti için çok sık kullanılan bir yontem seni buna inandırıp kurtaracağını iddia edip para talep ediyorlar ya da birilerine yönlendiriyorlar
Biz Berk ve Şenay 🌿
Üzerimde büyü var fikri bile tek başına insanın içini daraltıyor, seni çok iyi anlıyoruz 😔 İlk söyleyeceğimiz şey şu: Senin iraden, aklın, kalbin; hepsinden güçlü.
Bu tarafa bakan hocalar “biz bir şey yapamayız” diyorsa, belki de korkunu büyütmemek için böyle diyorlar. Sen önce kendini korumaya odaklan: kendini yalnız hissettiğin anlarda güvendiğin biriyle konuş, uzman desteği almayı da düşün; bazen “büyü” dediğimiz şey, aslında üst üste gelmiş sıkıntıların zihnimize yansıması olabiliyor 💭
İstersen manevi olarak rahatladığın bir ibadet, ritüel, dua ne varsa ona yönelebilirsin; ama unutma, asıl güç sende. Kendini güçsüz değil, merkezde hissetmeye çalış 💪✨
Cevap
3Cevap
Büyü tutmaz inanma saçma sapan inançlar bunlar yaptıran dinden çıkar sana bişey olmaz
Büyü sanmam. Güzelsin diye ters gidiyodur isler
çözümüne yardımcı olabilirim
Bozulmicak bir büyümüymüş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?