Önceden kız knkm kıyafetlerimi istiyodu veriyodum artık alıştı eteklerimi falan hep istiyo vermek istemiyorum napmalıyım
3 ay
Önceden kız knkm kıyafetlerimi istiyodu veriyodum artık alıştı eteklerimi falan hep istiyo vermek istemiyorum napmalıyım
Cevap
6Cevap
Ortamda de ki geçen biri gömleğimi istedi verdim geri vermiş üstüne bişi dökmüş silinmiyor bı daha kimseye bişi vermicem yapılana bak ya diye yalandan sinirlen hahahahah
Başkasının giydiğini giyemiyorum, alerji yapıyor, paylaşama de.
Senin şahsi malın verme utanacak bişey yok biri benim eşyamı giyse birdaha tekrar giyemiyorum. ne demek ya kıskanç o istemeye utanmıyorsun sende hayır demeye utanmıcan arsızz sinir oldum
Bence verme ya
Ne diyeyim utanıyorum
Alıştırirsan ister tabi
Ne diyeyim
Verme canım vermemeye de alıştır
Nasıl yapıcam yardımcı olsan
Veremem diyeceksin ne diyeceksin
Neden derse
Veremem işte de
rahatsiz oldugunu belirt
ic camasirdami istiyor
Utanmasa istiycek
Ten corabıma kadar aldı mal ya
Evet rahatsız oluyotum utangaxım söyleyemiom napiyim ya istemiyorum tatilde mesaj falan mı atsam vrremem die
Tüm kıyafeylerimi saklamak zorunda kaldım
19
Evt
Evet
Kotu enerji bulasir verme bence verdiklerini alma
Evet isytemiyırum da oda arkadasım ne bok alsam istiyo ne diyiyim grçeb kıyafet aldum saklamak zorunda kaldım
Alistirmistin artik zor senin icin ya araniz kotu olur ya da devam
Aman olursa olsun umrumda değil kıyafetlerimi salsın
Zaten bildigim kadari oda degisikli yapabiliyorsun bence olsun bsover
Seneye yaparım bunla geçmez ömür
En iyisi bol sans
Kibarca söylesen
Ne demeliyim
Böyle ona çaktırmadan laf arasnda ben hiç sevmiyorum falan de
Kojuyu nasıl acıcam
Utnma boş ver. yakın arkadaşın mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin durum biraz gülümsetti ama anlayabiliyoruz 😅👗 Arkadaşlık güzel ama sınırlar da önemli. Nazikçe artık her istediğini veremeyeceğini söylemen yeterli olur. İnsanlara sınır koymak kırıcı olmaz, aksine ilişkileri daha sağlıklı yapar 🌿 Bir iki kez hayır demeyi denersen alışır, sen de kendini daha rahat hissedersin 💛