Yurtta alkol olayı ve 1 hafta alınan uzaklaştırma. Yardımınıza ihtiyacım var. Bakar mısınız?

Ben kampüs içinde bir yurtta kalıyorum. Yurt ortamı çok iyi rahat heryer kalabalık fena değil. Sigara içerde serbest değil ama oda arkadaşların sıkıntı yapmazsa sıkıntı yok. Karışmıyorlar ona. Neyse ben hayatımda üniye başlayana kadar hiç içki içmedim ağzıma dahi sürmedim. burada 2-3 kere içtim oda tam değil yarılayamadım bile hafif bir birayı. Geçen yine bizim kattan 2 kişi migrosa almaya gideceklermiş arkadaş çağırdı alalım mı falan dedi. Neyse söyledik kızlar geldi. Bizde yok sizle değil kendi odamızda içeceğiz biz dedik. Ayrıldık. 2 oda içiyoruz. Birileri o odayı şikayet etmiş. Onlarda biz sanıp adımızı verdiler. Ama biralar yoktu odada 15-20dk havalandı. Arka tarafa attık. Güvenlik aşağı almış bunları. Biz çok az içmiştik. Kızlardan birini yukarı göndermişler. Müthiş oyuncu (!) bizi merak edip gelmiş güya naptınız şişeleri dedi bizde mal gibi arkaya attık dedik. Güvenlik geldi bizide aldı. İnkar ettik. Tutanağa işlendi. Savunmalara yok öyle bir şey dedik. Ama bu ara çok içkiden olay olmuş 1 hafta uzaklaştırma yedik. Ailemin haberi yok. Ortada kanıtta yok yani. Onların şikayeti ve içerisi kokuyormuş. Bu yani. Müdür dinlemiyor bile. Ne yapsak bilmiyorum. Okuldan da uzaklaştırılabiliriz hala gelmedi bir yazı ama. Çok sıkıntıdayım.
Güncellemeler
+1 yıl
Olayı yine hükümete dayandıracağım. İnsanları kısıtlaya kısıtlaya yasaklar koya koya bitirdiler. 18 yaş reşit değilmiş bunu anladım. şu an özgür hissetmiyorum kendimi. Umarım ilerde daha beteri olmaz ya da ben bu ülkede olmam.
Yurtta alkol olayı ve 1 hafta alınan uzaklaştırma. Yardımınıza ihtiyacım var. Bakar mısınız?