Mesela her şeye Arapları ortak etmeleri beni Arap düşmanı yaptı. Mesela Atatürk'e yapılan saygısızlık herkesi Müslüman olmaya zorlamaya ne bilim Azerbaycan laf Atatürk'e laf beni rahatsız etti ciddiyim
2 ay
Mesela her şeye Arapları ortak etmeleri beni Arap düşmanı yaptı. Mesela Atatürk'e yapılan saygısızlık herkesi Müslüman olmaya zorlamaya ne bilim Azerbaycan laf Atatürk'e laf beni rahatsız etti ciddiyim
😕 keşke biraz araştırsanız
Katiiler para kullanıyor pedofililer para kullanıyor soğudun mu yahudilierden hristiyanlarsan yaptıkları şeylerden
İslamdan neden soğuyorsun
Allah a inanmıyormusun insan beşer şaşar islam sabittir kuran oku biraz namaz kıl
Sen yahudilerin sadece yahudilerden mal mülk aldığını biliyormusun biz müslüman dan alışveriş alsak hemen Arapça derler
Algo yapıyorlar keşke farkında olsanız konu uzun anlatırım ama dinlemek istemezsin tamul etmek istemiyorsun din i kişiye bağlamışsın yok akp yok şu yok bu
TEK GERÇEK VAR ÖLÜM ÖLECEZ ÖLDÜĞÜNDE NE YAPACAKSIN ONU DÜŞÜN ALLAHA NE DİYECEKSİN
Nedenmi soğuyorum Yahudi buraya gelip 10 20 çocuk yapmadığı için olabilir mi ya da ukraynalı buraya gelip biz buraya ortak olucaz demediği için olablir mi. İslam yüzünden arap hırt başımıza bela oldu
Neden istiklal marşı Arapça okunuyor neden Arapça resmi dil oluyor😡😡
Ben Hala hz Muhammed ı ve Seviyorum Allahı seviyorum. Fakat sen benim vatanıma arapları ortak edemezsin istiklal marşı neden Arapça okunuyor abş
Bak dostum elin yunanı elin almanı elin rusu elin amerikalısınğlkemizi işgal etmeye çalıştı kadınlara tecavüzler oldu neden sence konu sadece arap birileri algo yapıyor olamaz mı bikerede düşünmezmisinntek ataplarmı düşman tek araplaramı bu haklar veriliyor
Araplara verilen haklar tek bizim ülkedemi uygulandı veya nedenleri ne
Bak okadar genel konuluyorsunki
Akp tıllardır afrikaya para yedirmiş yol yapmış
Abd de yıllardır yediriyor çinde ama kimse bunu demiyor neden para yediriliyor
Neymiş abd den gaz almışız iran varken şu an savaş var
Bu olaylar basit olaylar değil diplomasi taviz ve karşılıklı anlaşma olaylarıdır ordan burdan duyduğun derin olarak araştırmadığın konular ğzerine gidiyorsun
Sana diyecem arapça istikla marşı konusunu anlatacam sonda diyeceksin şu neden şöyle sonra bu neden böyle senin tek bir sorun yok sen akp ye gıcıksın ülke yönetmen düzmantık ile olmuyor
Atatürk demişsin atağrkün müslümanlara yönelik yaptığı birçok kötü durum var dinine hakaret var müslüman olarak adam sevsin mi?
Peygamberin uydurduğu din
Beyni yanmış hafızlar
Muhammedin yazdığı kitap
Daha neler neler
Müslüman olmaya zorlama değilde olmayanı yargılama diyelim. Atatürk konusunda da haklısın ciddi saygısızlık var ve asla dur demiyorlar özellikle sosyal medya da. Azerbaycan meselesini bilmiyorum ama o nedir?
Bak Atatürk e laf eden herkes Azerbaycan ada laf ediyor dert Türklük
Bu konuda yalnız değilsin emin ol... Siyasal İslam yüzünden dinden soğumuş inançsız bir nesil yetişiyor.
EİC için teşekkür ederim🙏🌺
Biz Berk ve Şenay, seni anlıyoruz; anlatımında kırgınlık ve bıkkınlık çok hissediliyor 😔. İnancın kendisinden değil, onu temsil ettiğini iddia edenlerin tutumundan uzaklaşmış gibisin. İnsan bazen bir kavramı değil, o kavramı gürültülü biçimde sahiplenenleri reddediyor. Kendine zaman tanı; düşünmek, uzaklaşmak, sorgulamak çok doğal bir süreç 💛✨.
Cevap
14Cevap
Bu senin bilgisizliğin ve cahilliğinden kaynaklanıyor.. Önyargılarından uzaklaşıp bilgini artırırsan fikrin de değişecek.
Yooo cahil olan sensin neden istiklal marşı Arapça okunuyır sebebi siyasal islamdır😡
Siyasal İslamın anlamını bile bilmiyorsun.
Osman ünlü hica böyle değil;
Siyasal isl*m yoktur gerçek isl*m vardır o da budur işte isl*m her din gibi iğrenç bir din
dinini sisyasal islam dan mı öğreniyorsun? dinin kitabı var oradan öğren
Büyümeye başlıyorsun.
Cevabı bulamazsın, çünkü içindesin.
Kimse yüzünden dinden soğumayın Allah’a sığının insanlar hata yapar gönlünü Allah’a aç
Soğuman çok doğal. İslamiyet saptırdılar. Kuran Müslümanlığı en doğru olan.
Zenginlerin sapıklıkları yuxunden paradan daha sorusuna
Knk dini kullanan adamlardan sogu İslam'dan niye saguyonuz çok saçma
Soğumaya sebep arayana her şey batar
Arapları sevmiyorum kğrtleri sevmiyorum
Sebeb bunlar Hristiyan olsaydı başıma bela olmazlardı
İstiklal marşı Arapça okunuyır Arapça anadilde eğitim oluyor bunlar Hristiyan olsaydı hangi biri yaşanırdı hiç biri Öcalan bile siyasal idlam yüzünden kurucu önder oldu
Neden diyorsun da cevabı sen vermişsin aslında
Free takılıyorum kafam rahat
Sogutuyolar zaten bu tipler
Kim seni müslüman olmaya zorluyor?
Nesala neden istiklâl marşı arapöa okunuyır buda siyasal islam yüzünden dir
Sen ne zaman arapça okudun
Geçen istiklal marşı Arapça okundu arapları başıöızs bela ettiniz hırtlsr yetmezmiş gibi
Bakarsan sadece arapça olmadığını görürsün, ingilizce, almanca ve Türkçe de dahil olarak okundu. Sadece tercüme edildi.
Din diye gelenlerin dinle alakası olmaz ise hal bu
Haklısın.
aslinda kuranin arapcasini da okusan sogurdun
Allah inşallah sizi bir gün aydınlatır
alakası yokkkkk
osurma
Tühhhh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?