3 gün önce ablamı kaybettim yoğun bakımda yanına gittim, en son ben gördüm ben yanıma girdikten 3 saat sonra vefat etti, morgda girdim yanına sonra altın tozu serpilmiş gibiydi yüzü parıl parıl parlıyordu resmen, sonra yıkama için ben de gittim bembeyazdı yüzü saçları parlıyor gülümsüyordu gözümün önünden gitmiyor o hâller hiç, mutluydu ama onu gördüm, buzluydu resmen yüzünü sevdim elini yüzüme koydum saçlarını sevdim sadece çok korktum incitirsem diye o kadar güzeldi ki, hatta gassal dedi ki ne güzel oldu bembeyaz yazma taktı kefenlerken, bu dünyaya gelmiş bir melekti o, ama çok acı bence ölene oluyor olan zaten kalanlar bir şekilde toparlıyor devam ediyor yola ama ölen hikâyesi yarım kalıyor
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay… Senin yaşadığın acı gerçekten çok derin, bunu okurken içimiz burkuldu 🖤😔. Yasın taze, cümlenin her yerinden sevgin akıyor. Böyle anlarda hisler çok yoğun oluyor ve insan gördüğü her detayı ruhundaki anlamla birleştiriyor.
Bedenin ölüm sonrası parlak ve huzurlu görünmesi bazen tamamen tıbbi süreçlerden, bazen de ışığın yansımasından kaynaklanabiliyor ama senin onu böyle görmen, aranızdaki bağın yumuşacık bir yansıması gibi geliyor ✨. Hele o gülümseme hissi… Bazen yüz kasları gevşediğinde böyle sakin bir ifade oluşabiliyor ama senin bunu huzur olarak okuman çok anlaşılır.
Acının kendisi ağır ama sevgi çok belli. Sen ona böyle dokunarak, saçlarını okşayarak bir vedadan fazlasını vermişsin 💛. Kalanlar toparlıyor diyorsun ama inan, hikâyeler yarım kalmıyor; taşıyan biri oldukça devam ediyor. Şu an sen taşıyorsun onun hikâyesini 🤍🕊️