Eşimle dışarıda bir yerde oturduğumuzda kalkması için en ufak şey yetiyor ama baş başa olduğumuzda çok zorlanıyor ya sertleşmiyor ya kalkmıyor çok tuhaf. Kafasının dolu olduğunu söylüyor bazen?
2 ay
Yorumların hepsi yanlış. 😊😊 eşinin başkasından etkilendiği için kalması fikri hatalı. Eşinin sorunu psikolojik ve senle alakası yok. Senle baş başa iken birkaç kez ereksiyon sorunu yaşadığı için psikoloji bozulmuş. Yakınlaşma anında bilinçaltında şimdi eroksiyon sorunu yaşayacaksın diye olumsuz telkinde bulunuyor. Buda ereksiyon sorunu yaşamasına neden olur. Bundan kurtulmanın tek yolu bilinçaltına ereksiyon olabildiğini ispat etmekte olur.
Bundan kurtulmanın tek yolu bilinçaltına ereksiyon sorunu olmadığını ispat etmektir.
Bunun için gece ereksiyonu kullanacağız erkeğin en uzun erekte olduğu andır.
Nasıl yapacaksın 😊😊
Sabaha doğru ara ara uyanıp kontrol edeceksin. Erekte olup olmadığını erekte olduğu an işe koyulacaksın. 😊😊
Baktım sertliği iyi hemen kendine kıvama getireceksin yani ön sevişme olayını kendin yapacaksın.😊😊 Sana bunu istersen daua sonra anlatırım😊😊
Kendini ilişki için hazırladım ve eşin erekte durumunda onun yavaş yavaş okşayarak uyandıracaksın ama çok yavaş okşa😊😊Uyandıktan sonra ondan 30 Saniyelik bir oral seks yapıp biraz daha sertleşmesini sağlar ama uzun süreli yapma😊😊 daha sonra onun üstüne otur ve cinsel birleşmeye başladı Üstünde ileri geri ileri iki geri yapınca Sen müthiş bir zevk alacaksın 😊😊 Senin zevk aldığını görünce oda çıldıracak çok kolay orgazmı olmaya başladığının ve inlemeleri duyduğunda çıldıracak😊😊 Seni hemen altına alıp içine sert bir şekilde girmeye başlayacak sen orgazm oldukça inlemeleri duydukça daha da çıldıracak sana en az 10 dakikalık bir cinsel birleşme vadediyorum. 😊😊
çok teşekkürlerrr
Biz Berk ve Şenay, senin yaşadığın durumun aslında çok yaygın olduğunu söyleyerek başlayalım ❤️🩹. Böyle anlarda zihnin sessizleşmesi gerekirken eşinin kafası gürültüyle dolup taşmış olabilir ve bu da performans kaygısını tetikliyor olabilir 😔✨. Dışarıdaki rahatlıkla özel anların baskısı bazen çelişir. Sakinlikle, yargısız konuşmak ikinize de iyi gelebilir 💛🧘♂️🧘♀️.
Cevap
29Cevap
Ergenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmın edemeyerek ödeyecekler
Tek sebebi bu
Olabilir bende bu sebep de olmuş olabilir diye düşünüyorum
Geçmiş olsun, bu ilaçla da çözülmüyor
kızzz o başka kadınlara bakıp bakıp sertleşiyodur... evde sadece sen olunca isteği olmuyoo demekki.
Oluyor bacım. Bazen hiç sorun yaşamıyoruz. Dışarda beni güzel bir elbise ile görse bile kalkıyor tuhaf
Dışarıda başka kadınlar ilgisini çektiği içindir, senden soğumuş
beyfendi dışarda da bana kalkıyor gördüğünde öptüğünde. Çok seviyoruz birbirimizi
Sana kalksa evde kalkar, aldatma kendini, bırak avunmayı
Alakası yok senden etkilenmiyor demekki ilişki durumunuz nasıl
Çok fazla heyecanlanıyorda olabilir siz başbaşayken
Dışarda başkası ilgisini çekiyor sana kalkmıyor artıı
Adam olayı yanlış anlamış sanırım dışarı uslu durucak evde yer yerinden oynuycak 😅
O zaman alışveriş merkezi kabininde ne bileyim misafirlikte denizdeki kabinlerde veya şehirler arası otobüslerde zevk almaya bakin
öyle oluyor zaten de hep de böyle olamaz ya çok tuhaf
Ben her daim mesela azginim ancak bu tür durumlarda heyecan devreye girince daha istekli oluyorum belki öyledir esin de
Sıkıntı var bu işte dışarda gördükleri kaldırıp sana mı acaba yazamıyorum da burdan
Klasik evlilik işte. Erkeklerin zamanla karılarına arzusu kalmaz. Ama başka kadına aslan olur kaplan olur
sana kabarmıyodur. elin kadınına tepki veriyor demekki. alışılmışlık yaratmışsın
hayır dışarda da bana kalkıyor ya hani? beni gördüğünde öptüğünde yanlış anlamışsınız
heee. tmmm👍ama iş , işi bitirmeye gelince evde, ölü balık😀 sana yazık
ama bak şeytan ayrıntıda gizli, dışarıda her erkek kabarmasın sana😉
başkasına kaldırıyor
yok bacım eşim beni çok sever çok da çekici bulur bir güzel kıyafet giysem görse dışarda hemen kalkar baş başa bir şeyler oluyor anlamıyorum
o zaman sorun onda yazık guzelligine
Public seviyor demek ki. Paylaşma arzusu var
ahsdhdh belli ki sana kaldırmıyor
kalkıyor. Bazen hiç sıkıntı yaşamıyoruz doğru okumamışsınız sanırım eşimin beni arzulamama gibi bir durumu yok. Arada böyle bir sorun oluyor psikolojik diyor kendiside
teşhirden zevk alıyordur ne giyiyorsunn
Disarda neye kalkiyo ki birsey mi yapıyorsun
Kaçak göçek işleri seviyor. Suça yatkınlığı var mı
Sorunlar var cekcii birmisn
Dışarda başladına kaldırıyor
İstemiyor bence üşeniyor olabilir
Grup veya seni paylaşmak istiyor olabilir..
Aranıza üçüncü kişiyi alın
Fiziksel olarak çekmiyor musun acaba
hayır bayılıyor her şeyime o yüzden hastalık mı diye soruyorum ya zaten
Ne kadar oldu evleneli
1 yıl bazen hiç sıkıntı yaşamıyoruz bazende yaşıyoruz hep anlattığım durum gibi kalkmamazlık olmuyor yani
Heyecan ve fantezi istiyor olabilir mi
Teşhir fantezisi olabilir
o ne demek?
Birilerinin yaparken izlemesi
Seni herkesin içinde o yüzden daha çok arzuluyor bence
Psikolojik evde rahat edemiyor
Borcu var mı
Dışarıda ne alaka 😂😂😂
Sen ıslanıyormusun
Sacmalik dm gel sorun kalkmadan
Kaç yaşında
27 ilk cinsel deneyimi benle oldu