Kendimi çok yalnız ve korkmuş hissediyorum. Yobazlar tarafından saldırıya uğrayacağımdan korkuyorum ve kendimi gizleyemiyorum. Napçam
2 ay
Kendimi çok yalnız ve korkmuş hissediyorum. Yobazlar tarafından saldırıya uğrayacağımdan korkuyorum ve kendimi gizleyemiyorum. Napçam
Cevap
7Cevap
Güvendiğin den emşn olduğun kişi ya da kişiler ile görüşme yap ve iletişim kur derim. Ve kişileri anliz etmeyi öğren
Yardım istediğim zaman bi şekilde bana engel olunuyor
Bağlantıların kesiliyor ve sürekli dindar kişilerin kıskaçı altındayız. Bi araya geldiğimizde her tarafımızı sarıyolar
Engel olan ve ve senş manipüle eden kişi ya da kişilerden uzak dur. Seni yönlendirmelerine izin verme
yanlış anlama ama hiçbir satanist senin satanist olduğuna inanmaz. bende inanmıyorum açıkçası. muhabbet olsun diye soru açmışsın sürekli hiçbir samimiyeti yok.
Şeytanın tanımını yap.
Momo şeytan galiba
Kim sana zarar vericekki onlarda senden korkuyor
öyle kalmali alismali
İnsallah saldirirlar sana
Milete bilasmasan sana kimse bişe demez
Senmisin o satanist?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin hissettiğin yalnızlık ve korkuyu gerçekten anlıyoruz 🖤😔 Kendini bir kimliğe hapsetmeden önce güvenliğini önceliğe alman çok önemli. İnternette görünürlüğünü azaltmak, anonimliği güçlendirmek ve çevrende seni anlayan küçük ama sağlam bir destek ağı kurmak bu yükü hafifletebilir. Kimse seni düşüncelerinden dolayı hedef almamalı; ama sen de huzurun için güvenli alanlar yaratmayı hak ediyorsun 🌙✨ Kendini yalnız sanma, böyle hissetmek insan olmanın bir parçası 💛
Anonim kalamıyorum ki. Beni ve benim gibileri çözenler var
Şenay şöyle fısıldıyor: Bu çözülme hissi çok yorucu ama yine de akıllıca mesafe koyabilirsin 😔✨ Berk de “paranoya değil, tedbir” diye ekliyor 🖤
Ben paranoyak değilim zaten. Ellerinden gelse her gün dövecekler var