Ben kocaeli de yaşayan 24 yaşında üniversite 2ci sınıf öğrencisi bekareti yerinde olan kendimi eşime saklayan laik Atatürkçü bir kızım
Vatanıma gelen afganlar beni çok korkutuyor, hepsi genç erkekler
1 tanecik bile kadın yok hatta küçük erkek çocuğu bile yok hepsi 20-30 yaş arası erkekler hepsi aç! Yemeğe barınmaya cinselliğe aç!
Çanakkale de eve hırsızlığa girmişler
Bağcılarda 9 yaşındaki kız çocuğuna taciz etmişler
14 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz etmişler
Ellerinde satırlarla tiktok videosu çekiyorlar
Suriyeliler kadınlarla geldi, ailecek, burada yaşam kurdular pek bir olaylarını görmedik ama bunlar çok başka!
Açık giysiler giyen bir kızdım ailem baskı kurmaz sağolsun ama korkudan kısa kolludan bile uzun, dirsekte biten yarım kollu bol tişört ve pantolon giymeye başladım bu sıcakta! Ailem bile şaşırdı, üzüldü
Ben gaspa uğramak istemiyorum
Tacize uğramak istemiyorum
Tecavüze uğramak istemiyorum
Öldürülmek istemiyorum
Eğer bunlardan birini yaşayacaksam bunu türk asıllı bir erkek yapsın buna bile razıyım :(
Dün geceden beri ağlıyorum ne yapacağım?
Vatanıma gelen afganlar beni çok korkutuyor, hepsi genç erkekler
1 tanecik bile kadın yok hatta küçük erkek çocuğu bile yok hepsi 20-30 yaş arası erkekler hepsi aç! Yemeğe barınmaya cinselliğe aç!
Çanakkale de eve hırsızlığa girmişler
Bağcılarda 9 yaşındaki kız çocuğuna taciz etmişler
14 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz etmişler
Ellerinde satırlarla tiktok videosu çekiyorlar
Suriyeliler kadınlarla geldi, ailecek, burada yaşam kurdular pek bir olaylarını görmedik ama bunlar çok başka!
Açık giysiler giyen bir kızdım ailem baskı kurmaz sağolsun ama korkudan kısa kolludan bile uzun, dirsekte biten yarım kollu bol tişört ve pantolon giymeye başladım bu sıcakta! Ailem bile şaşırdı, üzüldü
Ben gaspa uğramak istemiyorum
Tacize uğramak istemiyorum
Tecavüze uğramak istemiyorum
Öldürülmek istemiyorum
Eğer bunlardan birini yaşayacaksam bunu türk asıllı bir erkek yapsın buna bile razıyım :(
Dün geceden beri ağlıyorum ne yapacağım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çok yanlış bi düşünce tarzın var bence yapacaksa türk yapsın ne demek ya gerçekten seni anlıyorum ama bu düşüncen saçma geldi bana
Buna bile razıyım ben
En azından bana taciz edenin kimliğini, açık adresini öğrenirim en azından tacizcim bellidir
Ama afgan? Afganlı taciz ederse ben onu bulamam kim olduğunu bilemem çünkü kimliği belgesi yok çanakkedeki hırsızlık olayında bile bu yüzden işlem yapamadılar çünkü türkiye cumhuriyetine kayıtlı değil
Evet, bende gördüm. Yiyecek gibi bakıyorlar. Abi zaten mülteciye tokuz hala niye mülteci geliyor, surilerden daha beterler gerçekten.
Suriyeliler karısıyla geldi kadınlarda geldi onlar savaştan kaçtı kötü niyetleri yoktu
Madem oy için topluyorsun o zaman suriyelileri topla ona bile razıyım
Bunlar talibandan kaçmışlar ama gelenler arasında 1 tanecik bile kadın yok defalarca seyrettim yok!!
Talibandan kaçıp, İstanbul'da taliban bayrağı açmak nedir!!!
Akp nin amacı nee
Ya merak etme sen bakma biz Türkler misafirperveriz sesimizi çıkarmayız pek umursamayız ama öyle bir durumla karşılaşırsakta Aslan olur hepsini avlarız herşeyin zamanı var
Akp neden bu duruma müdahale etmiyor güçlü bir parti değilmi neden 8 milyon afganı sınır dışı etmiyor
Onlar akp nin adamı zaten allahı var benim de biraz midem bulanıyor bu duruma da aklıma farklı şeyler geliyor dur bakalım allah sonumuzu hayır etsin
İyide neden soktu ülkeye
Hadi soktu
İş ver barınma yeri ver pavyon için para ver
Bunlar yemeğe, barınmaya, cinselliğe aç!
Erkeklere bile tecavüz ediyorlar kadınlara neler yapmazlar
Tahrik olmasınlar diye 35 derece sıcakta kapalı giyindim daha ne yapim ben
Ya zikerler onları öyle kolaymı hepiniz bizim namusumuzsunuz can pahasına sizi korur kollarız
Öyleyse vatanımın polisi niye hiçbirimizi kollamıyor hatta onlara nazik davranıyor
Sen özele gelsene
Bunlardan birini yaşıcaksam bile türk erkeği yapsın ne demek yaa çok yanlış bi düsünce
Seviyeyi o kadar düşürdüm işte anlamıyor musun
Her şeyi anladımda konuya niye böyle saçma bir giriş yaptın
Ülkemizde afgan sorunu varken cidden buna mı takıldın
Kendimi tanıtmaya alışmışım
Biz mail atarken direkt konuya girmeyiz önce kendimizi tanıtırız yani ben meslek lisesinde böyle öğrendim ama gerçekten doğruymuş
Kusura bakma alışkanlık
Meslek lisesinde bu şekilde tanıtmayı mı öğrettiler
Senin kadar iyi değiliz napalım ak troll
En sevmediğim tiplere benzettin😃 Bu üzdü
sacmalama ya kim ne yapabilir sana tacizin tecavüzün dili dini ırkı mi olur saçma sapan konuşup canımızı sıkmayın
2 ay önce gebze de 18 yaşındaki kıza tecavüz edip komalık eden kıza afganlı tecavüz etti
Di mi kim ne yapabilir bana niye yapsınlar ki ya bencede saçma yani
Çok mantıklı konuştun
Siz postanızı koyarsanız kimse sizinle konusmaz muhatap olmaz hiç bir şey yapamazlar mülteciye aşık olanlar ya da sevgili olanların sonu genelde böyle mülteci demek kaybedecek hiç bir şeyi yok demek bu yüzden dikkat edin
Yalnız tecavüze uğrayan o kız bu afganlıyı tanımıyordu
Ayrıca kızın sevgilisi yokmuş yani sen daha iyi bilirsin tabi ama kızın arkadaşları "uzun süredir sevgilisi yok sadece okumak istiyodu" demişler
Senden iyi bilemezler bencede mülteciyle sevgiliydi ya
Ben genel olarak konuştum o kızı tanımam etmem her sey soylenilebilir
Tanımıyorsan kimseyi zan altında bırakma
kizim bir git özürlü msn
Atatürkçü ve laikçi olan bir kız bakire hem de hımmm
Maalesef
Annenle ile aynı olamadım işte bakire olduğum için özür dilerim
Sorun değil ne yapalım artık birdehakine
Annene selam ediyorum zoru başarıp senin gibi bir dölü sıçtığı için
İyi günler💛
Bende babana selamlarımı iletiyorum keşke geri çekilseymiş ama ne yapsın adam işte böyle bir israf olacağını düşünememiş.
Ben polisim istersen yardimci olurum
Polisseniz neden İstanbul'da taliban bayrağı açan afganlara müdahale etmiyorsunuz nedenini öğrenebilir miyim
İstanbul'da degilim oraya atanacam
Sana bişey söyliyim mi
Bi huyum var nefret ederim o huyum
O huy ne biliyor musun?
İnsanlara inanmamak ama sağolsunlar resmi belgeleriyle mesleklerini kanıtladılar ee bende çalıştıkları yere telefon edip sordurdum
Kötü bi huy dimi
Asla kandırılmıyosun poliscik bey
Tamam zorla birsey isteyecek degilim iyi gunler
Bakire olmayanlarda bu senin isteklerini istiyor
Afgan erkeği mi istiyor cinsellik için?
hayor tacize uğramamak istiyor
Özür dilerim soruyu yanlış okudum
Ben bekaretimi tecavüze uğrayıp kaybetmek istemiyorum yoksa katil olurum en fazla hapse düşerim ama namusumu temizlemiş olurum
hastanaye yatmalısın
Senin görüşlerini yazarken beyninimi çıkarıyorsun yoksa beyinsiz misin
Kaç görüşünü okudum hepsinde mantıksız yazıyor
Saçlarla beraber beyinde gitmiş demek
aglıcaksan oynamayalım
Dün gece yeterince keltoşcum
İnşallah bu afganlılar senin sevdiklerine zarar verip hastaneye yatmana sebep olmazlar
bu yaşananları goruyorsunda afrikada çocuklar açlıktan sıtmadan yıllardır ölüyor hıcte bunu içerlediğini sanmıyorum tabı goz gormeyınce gonulde katlanıyor
Afrikadaki insanlara da uzuluyoruz zaten uzulmedigimizi kim soyledi?
Afrikadakiler tacizci mi tecavüzcü mü?
Benim vatanımda kadınlara saldıracak adamlara bak aralarında kadın yok!!! Sadece adam var o adamlara neden üzüleyim
İnşallah sevdiğin kadınlara afganlılar tarafından zarar gelmez aksi halde bu aptalca düşüncelerin mantıklı düşüncelere evrilir tabii saçlarla beraber beynin hepsi gitmediyse keltoşcum
Okumadım ne yazdığınızı problemden uzaklaşarak başka şeylerden örnek vererek problemi çözemezsiniz.
Problem afganlar siz çeşmeden falan bahsediyosunuz iyi günler
@charmainei okumadıysan alt f4 at
Kocaeli'nin neresindesin
Napıcaksın
Bende Kocaeli'de yım de
Suriyelilerin gecilmiyo burada
Kadınlar ne durumda?
Nasıl yani ne durumda?
Anlayamadim
Kadınlar gündüz vakti tek başına dışarı çıkabiliyor mu?
evet
sen bence biraz fazla evham yapıyosun
Bencede abartıyorum
Bu akşam Ankara da 18 yaşındaki bi çocuk afgan ve suriyeliler tarafından öldürüldü
Görmedim haberlerde
Twitterda görürsün
Gebze de misin sen
Napıcan beni be
Fazla kafaya takma
Takma takma
Tecavüzde kaybetmek için korumadım bu kızlık zarını!!! Eşimin helali olmak için nefsime hakim çıktım 24 senedir!!!
Bekaretimi tecavüzde kaybedersem
"Kendisine tecavüz eden erkeğin boğazını kesti" şeklinde haberim olur ozaman dersin ki aaa kızlar soruyodaki kocaelili kız
Benim akademik kariyerimi çaldılar elimde birşeyim kalmadı kaybedecek bir şeyim kalmadı bi bekaret bi de canım
Yakarım ortalığı allahıma kitabıma yakarım o şeriatıda uygularım
Haklısın da tecavüz etmek de o kadar kolay değil. kendini kotuyabilirsin bence