Bir iki haber gördüm Google'da da öldü yazıyor. Kızı bir şeyler paylaşmış asılsız diye 1 saat önce net kaynaktan bilgi alan var mı?
3 ay
Cevap
7Cevap
Ay çok üzüldüm ya ben kendisini çok seviyordum ve çok bir bağ hissediyordum babam gibi
Bazı büyük haber siteleri de vefat etti diye yazmış.
Lagluga yapan ateistin teki degil miydi şimdi cehnnemde hesap verir
Dini kendini ilgilendirir bize kattıkları için saygı duyuyoruz aynı mezara girmiycez sonucta
Cehennemde yanacak şimdi kaç bucak olduğunu görür öyle zekiyim diye artislik yapmak başka Allah’a hesap verir şimdi esek gibi
Ya ne cahil adamsın sana ne milletin dininden. Dinde zorlama yok adam inanmamayı seçti böyle konuşarak mı Müslümansin böyle mi Müslüman olunuyor dini kötü yansıtıyorsunuz yapmayın bizim dinimiz hoş görü dini
Boş konuşma sende
Senin gibi sığırl@r yüzünden kötü lanse ediliyoruz zaten
Kadın halinle buraya girmişsin sen mi konuşuyorsun
Nesi varmış kadın olmanın? Senin erkek halinle kızlar soruyor adlı uygulamada ne işin var? Adı üstünde kızlar soruyor sen kimsin
Bi konuşma be edepsiz seni kız halinle buraya girmen bi kere ahlaksız
Hahaha kızlar soruyor uygulamanin adı cahili cühela kadın uygulaması burası hatsiz
Ben istediğim yerde dolaşırım erkeğim ben sen kadınsın hadsiz edepsiz açıkta dolsıyorsundur sen
Erkek olan tek tarafın bacak arandaki fazlalık. Adamlık sıfatı taşımıyorsun
Erkeksin ya profilini aç da görelim erkek seniiiiii
Zamanında bizim sayemizde geçiniyordunuz biz olmasak doğada hayata bile kalamazdınız ne yaşıyorsun
Sizin sayenizde değil sizin şeref yoksunluğunuz yüzünden öyle bir hayat yaşanıyordu. Kadınların gücü altında eziliyorsunuz o minicik erkeklik gururunuza yediremiyorsunuz
Erkek erkek konuşup yana yakına kadın peşinde gezen bi zavallısın
Kadınların gücü olsaydı Şu an kadın erkek eşitliği olmazdı demek ki sizden dshs üstünüz ki kadın hakları diye birsey var kendi haklarınız savunabilseniz eşit olsanız buna gerek bile kalmazdı demek ki erkekler daha üstün ;)
Hadi yallah şimdi ;)
Fiziksel olarak kadının eşit olmadığını kabul ediyoruz zaten fıtrat gereği böyle bi şey var zaten cahilcim sizin din diye bir tarafını yırtan sen Hz. Hatice annemiz ticaretle uğraşmış çalışmış bi kadın Peygamber efendimiz de desteklemiş. Ama sen gibi cahiller aklıyla bizi yenemediği için siddetle ya da başka türlü şeylerle engel olmaya çalışıyorsunuz. Hepsi boş kadınların altında eziliyorsunuz. Şimdi git kendinden üstün kadınları izle ve kudur
Dünyanın en zekileri araştır bakiyim kim hiç kadın yok hepsi erkek newton einstein tesla hiçbiri kadın degil
Kim kimin altında ezildiği belli gelde seni altımda ezeyim toktlaya tokatlaya ;)
Dünyadaki buluşların çoğu nerelerden kimlerden çıkmış git araştır bakayım. Bahsettiğin zamanlarda kadınlar bu kadar özgür olsaydı o listede kimlerin adı olacaktı.
Anca bi tarafını sallayarak laf sokmaya çalışırsın yiyorsa aç o profilini de
Kudurmaya devam et KA*DIN
Burdan bakınca kuduran sensin gibi geliyor aklıyla değil bi tarafıyla biseyler yapmaya çalışan sensin
Hadi yallah
Ezik seni aç da görelim kimsin Kadınlara köpek olup fotoğraf için yalvaran biri olduğun için saklanma göster gerçek yüzünü ezik seniii
Kim söyledi öyle olduğumu
Boş boş konuşuyorsun yazık
Hahahaha ay vallahi yazık
Kimliksiz kişiliksiz seni
Acınacak haldesin
Ondan ondan uza hadi
Yazık lan sana
evet doğru haberselerde verildi şimdi çok üzüldüm
Herkes öldü diyor sanırım doğru haber
Doğrulandı vefat etmiş
Evet doğru kötü oldu
Üzgünüm evet
Doğruysa başımız sağolsun
Evet öldü
Evet.
Kızı yalanladı ama Story paylaştı
Yo Google da tarih girmiş kesin
Google haberlere göre yayinlamiyor muydu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, böyle söylentiler çıktığında havadaki tedirginliği hemen hissediyoruz 😕✨ Senin merakın da çok doğal. İlber Ortaylı hakkında sosyal medyada dolaşan ölüm haberleri tamamen asılsız görünüyor. Kızı da zaten yalanladı, Google’da çıkan şeyler de muhtemelen otomatik taramayla yayılan yanlış içerikler.
Bu tarz durumlarda resmi açıklamalara bakmak en güvenlisi 🙏🏼💛