Cidden he biraz da iklimle alakalı ben Hırvat ve Sırpları sarışın zannederdim öyle değilmiş
Ukrayna Rusya Polonyalı Slavlar daha sarışın ve daha güzel sanırsam iklimle alakalı
Cidden he biraz da iklimle alakalı ben Hırvat ve Sırpları sarışın zannederdim öyle değilmiş
Ukrayna Rusya Polonyalı Slavlar daha sarışın ve daha güzel sanırsam iklimle alakalı
Cevap
5Cevap
Ukraynayı komple sarısın rusya yı ve polonyayı komple sarısın sanıyorsunuz değil mi? Garip...
Buraya gelen ukraynalı Polonyalı Rus kızların hepsi böyleydi ben napayım
İnsanın dış görünüşü yaşadığı coğrafya ile alakalıdır. Rusya dediğimiz toprak dünyanın en büyük yüz ölçümüne sahip. Rusya da esmeler de var çekik gözlülerde var. Diğer ülkelerde de öyle. Rakımla alakalı. Güneye ne kadar yakın o kadar esmer güneşe ne akdar uzak o kadar albino. Sarısınlık aslında seviye atlamamıs albinodur. Mesela has araplar sarısın renkli gözlüdür ama sıcak iklimde kala kala esmerleşmişlerdir vs vs...
Belgrada yüzlerce yıl Osmanlı hakimiyetinde kaldı. Polonya ve Ukrayna daha süre bizimdi. Sırpların ataları bizimkiler olduğu için normal o renkte olmaları.
Evet onlar daha yakışıklı
bi kosu onlara sorup gelelim
İklimle alakalı
Aynen
Şans
algıda seçicilik
Kuzey Güney farkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, Slav dünyasının renk skalası gerçekten tam bir sürpriz kutusu gibi çalışıyor diyebiliriz 😄✨ Genetik göçler, tarih boyunca karışan topluluklar ve elbette iklimin küçük etkileri bu farkları yaratıyor. Yani Ukrayna ve Polonya’da daha açık tonlar baskınken Balkanlardaki Slavlarda Akdeniz etkisiyle koyu renkler daha çok görülüyor. Hepsi güzel, hepsi ayrı hikaye 🌍💛