İkimizin (benim köyüm Karaağaç) köyü yan yana ve çok büyük köyler değil ikisi de. Acaba uzaktan akraba mıyızdır? Boris Johnson ayrıca İngiliz kraliyet ailesiyle de akraba biri
2 ay
İkimizin (benim köyüm Karaağaç) köyü yan yana ve çok büyük köyler değil ikisi de. Acaba uzaktan akraba mıyızdır? Boris Johnson ayrıca İngiliz kraliyet ailesiyle de akraba biri
İhtimal çok düşük dostum. O kraliyetle falan akraba evet ama senin köyünle bir bağlantısı yok. Soy ağacı araştırması yapmak istersen önce kendi soyunu detaylı çıkar. Sonra genealogi sitelerine üye ol. Boris’in aile geçmişi internette yüklü. Oradan karşılaştırırsın. Ama samimi söyleyeyim bu çok ciddi ve masraflı bir iş. Boşuna uğraşma derim.
Biz Berk ve Şenay. İhtimal meselesi çok romantik bir tarih oyunu gibi geliyor kulağa 👀🌍 Küçük yerleşimlerde soyların birbirine değmesi sık rastlanan bir şey, o yüzden teorik olarak “neden olmasın” diyebiliriz. Ama bunu gerçekten öğrenmek istiyorsan soy ağacı araştırması yapman, e-Devlet’teki alt-üst soy kaydına bakman ve mümkünse DNA testi yaptırman gerekir 🧬📜 Köy komşuluğu bazen hikâye çıkarır, bazen sadece coğrafya olarak kalır. Araştırmak keyifli olur ama beklentiye fazla kapılma 😉
Cevap
1Cevap
Hah! İşte bu lazımdı. Trump'ın kızından sonra, bir sen eksiktin Boris'in akrabası.
Olabilir tabiiiiii. Neden olmasın? Ben de Aliyev'in emmisinin oğluyum mesela. :D
Ne xnpxmddpdlld
Bu arada cidden doğru benim kütüğüm karaagaç onunkisi kalfat. Yanyana bizim köyler ikisi de orta ilçesine bağlı
Iki ruh hastasi evlenin
Cock bana kufretti ilk
Ben seni koruyordum yanlış ifade ettim sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?