Bu adamın tanıdık mı, yoksa yabancı mı olduğunu nasıl test edebilirim?

Eşimin Instagram’ına biri istek atmış, Meraktan ben kabul ettim, adam önce sessiz kaldı, sonra ertesi sabah “Merhaba” yazmış. Eşim de engellemiş.

Ben akşam fark ettim, engeli kaldırıp "Tanışıyor muyuz?" diye sordum. Adam bu soruyu sabah beni engellemeden önce neden sormadın dedi. Ve engelledi. Bende hemen mesajları silip engelledim. ***eşimin şifresini aldım giriyorum hesaba kaç gündür bekliyorum. Hiç bir hareket yok. Çözemedim bu işi. Engeli kaldırıp beklesem mantıklı olur mu? Eşimin şifre bende. Yani adamın yabancı rast gele biri olduğuna dair bir işaret bulsam yeter. Sizce ne yapmalıyım? Yanlış birşeyde yapmak istemiyorum.

Güncellemeler
1 yıl
Engeli kaldırıp, beklemeye geçsem nasıl olur sizce? Bakalım oda takip ediyor mu engelli olup olmadığını. Yeniden istek mesaj falan atıyor mu? Adam engeli kaldırmış. Tespit ettim.
Güncellemeler
1 yıl
Bugun eşim imin hesabına girdim. Kimleri aratmış diye baktım. Sadece soyadı ve anlamsız rakamlar olan bir hesabı daha varmış eşimin. 2019 da açılmış. eski hesabını benim bildiğin hesaptan aratarak tekine almış. Anlama veremedim. Ne demektir bu?
Bu adamın tanıdık mı, yoksa yabancı mı olduğunu nasıl test edebilirim?