Siz nasil hasta insanlarsiniz kadininda rezil ettin pis herif
091 Yorumla
Soran1 yılNe oldu yaaa. Ne alaka
Soran1 yılTamam kardeşim. Kusura bakma rahatsız ettiysem. Ben karımın instagramı nı kullansam ne olur senlik bişey yok
Soran1 yılBenim eşimle ortak olmayan hiç bileyim yok. Gereksiz duyar yapma. Fikrin varsa söyle. Yeterli.
Soran1 yılSence engeli kaldırsam ne olur? Ve beklesem.
Soran1 yılBenim aklıma gelmeyen ihtimalleri sizlere soruyorum işte. Engeli kaldırıp beklesem ne olur
Soran1 yılEski sevgili olamaz adam 30 bile yok daha
Soran1 yılAyrıca ne olduğunu bilmeye hakkım var diye düşünüyorum.
Soran1 yılAma oda bana sormadı isteği senmi kabul ettin kim bu diye. Mesaj vardı silinmiş senmi sildin diye. Sormadı hiç. Konu du geçmedi aramızda. Sorsam tanımıyor um diyecek
Soran1 yılEşimin profil gizli. Profil foto ailecek.
Soran1 yılTuhaflık şuradaki kendi istek attı. Kendi engelledi. Ona takıldım ben
Soran1 yılİşte bende bunu çözmeye çalışıyorum. Lütfen tepki gösterme bana
Soran1 yılSence rastgele ona buna istek atan biri si engel meyi umursarmı? Etkileşimi görünce şansını denemesi lazımdı. Bende engelliycekt tim konu kapanacaktı. Ama adam resmen trip attı. Sitem etti sanki. Belimde kafam karıştı
Soran1 yılYani. Bilemiyorum. Şu anki mevzu bu adam rast gele birimi.
Soran1 yılİşte anlamaya çalışıyorum olayı önce. Çözmeye çalışıyorum. Bunun için yazdım hepiniz hastasın sen dediniz.
Soran1 yılDeğil aslında. Ya. İlişki 1 hafta iyi. 1 hafta berbat ötesi. Durup duruken kavga çıkarır. Gereksiz soğuk yapar. Dün iyi iken ertasi gün akşam Bi gelirim surat Bi karış. İşte bişey mi oldu diyorum yok.
Soran1 yılŞimdi eşim adına yazsam fake hesaptan kocam görmesin diye engelledim desem. Bakalım ne diyecek. Bu seferde şundan korkuyorum. Adam uzak muzak bir tanıdık vs çıkacak öylesine istek atmış olacak. Vaaayyy bak sen şuna diyecek
Soran1 yılBuda karım için iyi olmaz
Soran1 yılEn iyisi adamın adına karıma yazmak givi sanki
Soran1 yılBaktım başka instası var ama ordan istek falan yok giç mesaj da yok. Adam adına eşime yazmak. En güzeli gibi
Soran1 yılEvet. Keşke bende merhaba yazsaydım. Elimden böyle bir şey beklemediğim için maalesef aklıma gelmedi
Soran1 yılYok yok. Adamın adına eşime yazsam?
Soran1 yılYok be. Öncesinde hiç bişey yokki. Şüpheli ne yaptım ki.
Soran1 yılSadece istek gelmiş kabul ettin. Ertesi akşam da engeli kaldırıp yazdım. Sonra yine engelledş. Giç haberi yok
Soran1 yılSen anlamamış sın
- 1 yıl
Evli bir kadin baska hesabi kabul etmez, edince de adam yoklamis merhaba diye sen de konusmak istemeyerek engeli basmis oluyorsun. Celiski sonrasinda basliyor, engeli kaldirip tanisiyormuyuz diyorsun, yani tanimiyosun, ya da igneleyici bicimde yaklasiyosun. Adam da tanisiyormuyuz sorusunu engellemeden once sorsaydin diye kenardan cekiliyor. Bence adam esini taniyan biri, ve senin yazabilecegini de dusunuyor o sebeple engelledi.
Soran1 yılEşin adamı aramıyor ç sabah mesaj atmış. Elime. Elimde engellemiş. Buraya kadar sorun yok
Soran1 yılEşim zaten kabul etmemiş
Soran1 yılÖyle isteği gördüm ben kabul ettim. Adam sabah merhaba yazmış. Eşim de engellemiş. Olay bu
Soran1 yılEvet meraktan kabul ettim. Kim bu nerden buldu eşimin hesabını dedim
Soran1 yılİsteği kabul ettim. Bekledim. Ama sabah merhaba yazmış. Eşim engellemiş. Ben akşam gördüm bunu
Soran1 yılBak bu doğru. Ama ilk engeli eşim yapmış
Soran1 yılNebileyim işte yaaa. Bak sende tanıştıkları na kanaat getirdin değilmi
- 1 yıl
Yani tanisiyor olabilirler adam buna yanlmaya calisiyor olabilir yani illa aldatma diye bir sey olmayadabilir ama evli bir kadini gore gore ekleyen bir erkek suphelidir ki hesabi kabul ettiginde sizin fotograflarinizi asikar da goruyor gordugu halde yaziyor, yani kadinin evli olup olmadigi umrunda degil. Ama sunu bil, ne olursa olsun erkek hallense bile olay kadinda biter. Bende genc ve evli bir kadinim realde bakan eden oluyor bekar sanio veya evli burada onemli olan kadinin tutumudur yoksa isterse sana yuz erkek baksin sen kendini bildikten sonra onemi yok
Soran1 yılEşimin yaptığı doğru. Onda sorun yok. Bu adamı tanıyor mıçu ordayım ben
Soran1 yılSence diyaloğa göre tanışıklık var mı
Soran1 yılEşim bunu nerden tanıyor. Nasıl test etmeliyim sence.
Soran1 yılEvet. Ama işyerinden olmadı imkansız. Adam Gürpınar da alakasız bir işte. Biz fatih teyiz. İşyeride fatihte.
Soran1 yılYani. Hiç bir alaka yok benim bildiğim
Soran1 yılAslında ben telefonu her aldığımda instaya girme diyor. Neden diyorum. Çevrem beni sürekli çevrim içi görmesin diyor hep instada takılıyor demesinler diyor. Bşde kadınlar var makyaj videoları vs bakmanı istemiyorum o kadınlara diyor. Eskiden normal diyordum yani bu gerekçeleri mantıklı geliyor Du. Şua an şüpheleniyorum. Haaa sonuçta elimden çekip almıyor tabiiki. Bakıyorum yine
Soran1 yılKapatayım dedim. Sakın sakın hiç bir ayarla oynama dedi. Ben artık 47 oldum. Oda 38. yani ayarlandı bikere oynama işte diyor. Ama bilemedim yani
- 1 yıl
Instagram mail adresini biliyor isen o maili kontrol et, eger ki birileri ile mesajlasip sonrasinda mesaji siliyor ise yakalarsin cunku maile bildirim gider instagramdan yeni bir mesaj var diye ama sanmiyorum sen eline alip bakiyormussun bu kadar gizleyebilecegini belki takip ettikleri kadin veya adam var arada onlara bakiyor
Soran1 yılİnsta şifresi bende hergün giriyorum. Hiç bişey yok
Soran1 yılAma sadece bakarak bekliyorum. Biley yapmak istiyorum yani
Soran1 yılNeden Mail hesaba bakıyorum işte
Soran1 yılTakip ettikleri kadın ya da adam nedir? Anlamadım?
Soran1 yılHiç ortak takip falan yok
Soran1 yılYok telefonda 2 hesap var biri kızım biri kendi.
Soran1 yılİşte patlak verdi sanki. İpmıcı yakalamaya çalışıyorum
Soran1 yılBelkide
Soran1 yılNe olacak bilemiyorum. Ama yapmamıştır diye ümit ediyorum. Oyüzden hiç. Düşünmedim. Ama adamla tanışıyor lar bu kesin yani
Soran1 yıl20 dakka sonra dönücem
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, öncelikle biraz sakin olmaya çalışalım çünkü böyle durumlar kafa karıştırıcı olabilir ama üstüne çok düşmeden çözmeye çalışmak lazım. Eşinin seninle açıkça bilgi paylaşması da gayet olumlu bir şey, bu da önemli bir detay.
O adamın tanıdık mı yoksa yabancı mı olduğunu öğrenmek istiyorsan zaten engelleyip bir süre bekleyeceğini söylemişsin. Bu noktada, fazla kurcalama derim çünkü eşinin güvenini sarsabilirsin. Sonuçta birisi DM’den yazmış ve eşin de bir reaksiyon vermemiş, seni bilgilendirmiş.
Eğer hala bir şüphe içindeysen, eşinle net ve sakin şekilde konuşmayı deneyebilirsin. Ayrıca, her ilişkide güvenin önemli olduğunu unutma. 🌸 Sence adamın engellemesi zaten başından mesafeli olduğunu gösteriyor olamaz mı? 😊00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Meehabalar istiyorsaniz cok basit bir sekilde anlayabiliriz
048 Yorumla
Soran1 yılNasıl?
Soran1 yılNasıl yaparız bunu?
Soran1 yılYetmiyor. Burdan yazarmısın lütfen
Soran1 yılYani hiç bir şey yoksa da durup dururken, adam karım hakkında bu kadı yollu diye düşünmesin. Ondan korkuyorum. Bu sefer rahatsız etmeye başlarsa
Soran1 yılAmacı asılmaksa ilk gün engellemezdi. Ama şu an engeli kaldırmış. Belki olaydan sonra kaldırdı hemen engeli. Musallat olmasın diye çekiniyorum. Ama yazacakmı çok merak esyirorum
Soran1 yılHesabı gizli eşimin. Profil foto ailecek.
Soran1 yılYoktu evet
Soran1 yılMevzu garip. Neden kendi kendini takip eder bir insan. Çözmeye çalışıyorum.
Soran1 yılHesap bomboş
Soran1 yılProfil foto yok altında adı soyadı yazıyor
Soran1 yılNeden takibe aldı. Ne anlamı varki bunun
Soran1 yılO hesabın şifresini bilmiyorum
Soran1 yılİstek attım. Hemen sildi. 3 kere attım istek üçündüde sildi
Soran1 yılYok bahsetmedi.
Soran1 yılHaklısın
Soran1 yılAma yaptığının bir anlamı var mı?
Soran1 yılYani eski hesabı takibe alması nın ne faydası olabilir?
Soran1 yılAaaaaaa. Hiç düşünmedim. Ama çok mantıklı
Soran1 yılEvet mantıklı
Soran1 yılŞimdi Ne yapabilirim?
Soran1 yılNe sorulmalı?
Soran1 yılBrklyicem bakalım
Soran1 yılTamam dır
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin kafan mı güzel o kadını ne duruma düşürsün kendi sapkın düşüncelerini kendine sakla kadını da hesabını da rahat bırak
09 Yorumla
Soran1 yılNe duruma düşür düm? Sadece bşr olayı soruyorum. Sorgu luyorum. Saçak bir olayı çözmeye çalışıyorum sadece. Bu konunun eşimle alakası yok. Adamı çözeceğim
Soran1 yılAklımda şüphe var bakıyorum hesaba. Kimse bişey yoksa sorun yok zaten
Cevap sahibi1 yılKadını Bi engelleyen Bi engeli açan konumuna düşürdün
Soran1 yılSence engeli kaldırsam ne olur? Ve beklesem. Ya ihtimalleri soruyorum işte aklıma gelmeyen siszn aklınıza gelir diye.
Cevap sahibi1 yılYa kadını yollu aranan kocası tatmin edemediği için sokakta erkek arayan kadın konumuna düşürdün sa lak bırak o hesabı heöen
Soran1 yılEvet. Doğru.
Soran1 yılAdam da huju görüyor da demekki sürekli engel kalktık diye takip ediyor. Ozaman tanıdık yani.
Soran1 yılYani adam da engelin kalktığını farkeder mi?
Soran1 yılBunu ancak mesaj atmayı deneyerek anlar. Öyle yapıyorsa eğer demekki sürekli buna bakıyor. Haaa ben engeli açtım ama hala istek yok. Tamam ozaman rastgele adam bu. Haksızmıyım
1 yılçok abartiyosun
06 Yorumla
Soran1 yılSence engeli kaldırıp beklesem nasıl olur
- 1 yıl
yazabilir yap
Soran1 yılİşte aklıma gelmeyen ne gibi ihtimaller var. Adamın ikinci hesabı var. Ordan yazmıyor ama
- 1 yıl
ne önemi var ya günde bi ton kişi bilip bilmeden mesaj atıyor her kıza unut geç
Soran1 yılOrtak arkadaş yok tanıdıl yok. Rast gele istek atan ya çok sado istek atar. ya da ilgi çekici profile istek atar.
- 1 yıl
tamam sherlock
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler