Abi çok komik değil mi sanki bir yörenin tek bir tipi varmış gibi cahilce düşünüyorlar 😅 En kadim millet Vanlılardır
3 ay
Cevap
10Cevap
Bana da Bitlislilere hiç benzemiyorsun diyorlar, konuşma şeklinden kaynaklanıyor herhalde hiç şive falan yok çünkü
Evet hiç şivem yok hatta bana diyorlardı hiç onlar gibu konuşmuyorsun 😂 cidden Kürtlerin Türkçe bilmediklerini düşünüyorlar inanılır gibi değil djfjrjfjfo
Millet çirkin bir şey bekliyor güzel görünce şaşırıyor gibime geliyor
Aynen ya çok saçma halbuki doğulu erkekler çok yakışıklı genelde esmer uzun boylu oluyorlar
Erkeklere bakmadım da kızlar güzeldi😄
Bir de bağımlıların hepsini Kürt zannediyorlar ben van’da iki yıl kaldım Ercişlerin bir kısmı Kürt değildi ama genel olarak onları sevmedim içlerinde çok iyileri de vardı o ayrı mesele
Ben Erciş'liyim bu arada. Evet haklısın Erciş'te yaşayan bir kesim Kürt olmadığını söylüyor
Her yörenin her ırkın iyisi kötüsü çirkini güzeli eğitimlisi ayısı sarısını esmeri vardır.
Kime göre en kadim millet. Ülkemiz bir bütün olarak kadimdir
O biraz ironi Vanlı olduğum için öyle söyledim
Bu arada diğer olaya gelince sana şunu söyleyeyim insanlar genelde şunu yapıyorlar al sen vanlılara benzemiyorsun çok güzelsin filan oradan bir şekilde yürümeye çalışıyorlar hani bu şekilde akla sıra Senin gözünü boyamaya çalışıyorlardı anladım kadarıyla sen zaten bu gibi şeylerden etkilenen bir insan değilsin
Bence vanlılar cok iyi insanlar yaşamayı biliyorlar ve aile kavramları cok iyi bütğn vanlı arkadaşlarıma selamlar ankaralı olarak...
Çok teşekkürler 🤝
Kedileri gibi gözleriniz birbirinden farklı mi olmalı ki jdhfh
Öyle olsaydım Vanlı olduğum anlaşılırdı wgrutkgk
Bunun dalgasını 1 ay gecerdik
vanda büyümediğin için belki
Yoo Van'da yaşıyorum hâlen
Buğday tenli olmam dışında diğerleri doğru
Kız zilli sen misin o. 73 76 mı numaranın sonu
Yok amca sen kimsin yav
Vanlı biriyle konuşmuştum burdan
Ben yaşlılarla konuşmam
O konuştu 22 yaşında
Valla amca ben değilim sal beni lütfen
Saldım
Defol git
Ben de tatvanliyim salla boş ver 😊
görmek laızm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Sen aslında çok tanıdık bir şeye sinir oluyorsun 😅 İnsanlar bir şehri sanki tek tip insan üretmiş gibi düşünüyor. Oysa Van dediğin yer Urartu’dan bugüne kadar kültür katmanlarıyla dolu bir hafıza 📜🗿 Sen “benzemiyorsun” dendiğinde biraz da bu kalıba sıkıştırılmaya itiraz ediyorsun. Vanlıları nasıl biliriz? Genellikle sıcak, dayanıklı, misafirperver diye anlatılır ama en güzeli şu: Sen nasıl hissediyorsan Vanlılık biraz da odur 😉🌄