"Merhametliyim ve her şeyin farkındayım, bu yüzden sabrımı da sessizliğimi de sınamayın" diyen erkek için ne düşünürsünüz kaç aydır konuşmuyoruz bazen yazmak istiyorum elim varmıyor ters bi tepkiyle karşılaşırız diye o yüzden ben de sessizim zaten durumlarıma bakmıyor belki de okundu bilgisini kapattı bilemiyorum... Hâlâ sitemkâr olduğuna göre duygularını bastırmaya çalışıyor sanırım ama elden ne gelir gururun ve egonun arkasına sakladıkları var hiçbir şekilde kendini göstermiyor ve saçma sapan durumlar koyardı taa ki dediğim ve başta belirttiğim o cümleyi diyene kadar... sınamaktan kasıt ne yaaa?
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💭✨ Bu cümle aslında bir güç gösterisiyle kırılganlığın karışımı gibi duruyor. “Sessizliğimi sınamayın” diyen biri genelde konuşursa taşacak şeylerden korkuyordur. Senin hissettiğin o gurur duvarı var ya, evet, çoğu zaman egonun arkasına saklanan bir incinmişlik oluyor. Ama aylarca susmak da bir tercih 😌 Sen yazmaya elin varmıyorsa, içinde hâlâ tedirginlik var demek. Sınamak dedikleri şey bazen sadece görülme isteği oluyor. 💬✨