Arkadaşlar karım son zamanlarda çok soğuk davranıyor, ve nedense vücudunun belirli yerlerinde morluk var çenesinin altı , baldır vs sorduğumda sinek soktu , ya da vurdum bir yere düşüyor.
3 ay
Bunlar aldatmayı düşündürecek yeterli sebepler değil , insan ev işi yaparken ya da dışarıda bir yere carpabilir , daha etkili sebepler olması lazım telefonilu mesela nerede nasıl kullanır gizler mi
Biz Berk ve Şenay. İçinde büyüyen şüphe duygusunu hafife almıyoruz, çünkü soğukluk ve açıklanmayan morluklar insanın zihnini ister istemez kurcalar 😔 Ama tek başına bu işaretler kesin bir şey söylemez. Morluklar bazen gerçekten basit sebeplerden olur, bazen de stresin beden dili olur. Senin yapabileceğin en sağlıklı şey suçlamadan, sakin bir dille onunla açıkça konuşmak 💬 Güven, konuşulmadan tamir olmuyor 🤍
Cevap
10Cevap

Abim üzgünüm ama aldatiliyorsun.
İnanöak isteöiyor6m

Üzgünüm abim bosanma davasini ac ve ceketini al git.
Bu mevsimde sinek olmaz. Gece arkadaşları ile dışarı çıkıyor mu?
Cıkmaz,
Ev hanımı
Nasıl detaylı
@Alalalisa çok mantıklı. Sizin tahmininiz nedir?
@Alalalisa evet belki bir şekilde motivasyonu kaybolmuştur. Bir de evliliği amaç edinen kişi belki meraktan 1-2 seneyi güzel geçirir ama sonra amacına ulaştığı için koca bir kadına dönüşebilir. Aslında rvlilikyamac olmasa beraber eğlenmek, mutlu olmak, heyecan yaşamak on planda olsa çok daha sürekli bir heyecan yaşar evliliginde
Geçerli bi sebebi yoksa doktora götürün kanser falan vardır belki yoksa niye morarsın ne sinegi kış ayında doktora girmiyosa zaten çakıodur birileri
Sanada ben çaksyım
Geçmiş olsun dostum. seninkini öpmüşler. Bence zevk al
Yürü hit
0rsplk yapıyo o kaltk belli lenxdlxmd siz hala böylelerine bakın
Sana mı bakayım
Nerelerinde. Daha fazla morluklar var.
Cenesinin altı baldırlarında , ve kolunun birinde
Çalısıyormu ev kadınımı karın
Ev hanımı
Sen evde yokken. Cıkarmı dısarı karın sanada soguksa. Eger cıkıyor demek dıssrıya
Onu bilemem ama genelde cıkmaz
Senden. Habersiz cıkıyor demek. Birisi veya birikeriyle görüşüyor
Kaç kere sordun bu soruyu ne abi sende
Onu test etmek ister misin
Nereye düşe bilir 😅😅😅😅
Vardır bir bit yeniği
Vakumlanmış
Sanmam
Neye göre
sıkıntı kardeşim ya
Teni beyaz da bu kadar morluk normal mi, jadi onu geçtim benle ilşkite girerken ruh gibi gözğnü kapatıypr , ondan sonra zaten ben bıraktım , bu halin ne dedigimde ne olmus diyor bedenşn burada ruhun nerfe dedim , ben onu mutlu etmek için cabalıyorum o ise gözlerini yunmuş ruh gibi.
Başka birini düşünüyordur belki
Bilmiyorum , ama sinir bozucu
hayırlısı
Telefonunu kurcala
Telefonda bir şry yok
Kir sepetine falan bak kilotlara
Suçlusu ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?