Karım 1 Haftadır Soğuk Davranıyor?

2 yıllık evliyiz eşimle pek tartışmayız şu 2 yılda 2 elin parmaklarını geçmez tartışmalarımız. Şu bir hafta zehir oldu bana eşim bir anda değişti sorularıma kısa cevaplar veriyor gece 2 lere kadar oturuyor ben 12 gibi yatıyorum. Şu 2 gündür ayak ucuma yatmaya başladı. Konuşmaya çalışıyorum istemiyor sevmeye çalışıyorum kendini çekiyor. Sigara içen birisi değilim bugün sabah kahvaltu yapmadan 7 sigara peşpeşe içtim. Bana böyle davranınca kendimi bırakıyorum. Bana böyle davranmasının sebebi ise benim onunla eskisi gibi ilgilenmememmiş eve yardımcı olmamammış.. Sabahları işteyken hep ben mesaj atarım günaydın karıcım diye bazen kalktığı bile oluyor bana birşey yazmadan haber vermeden günaydın anlamında.. dükkan açtık haftasonu 8 de açıyorum dinlenmeye vaktim olmadığı için eve yorgun giriyorum dolayısıyla ilgim değilde yardımım biraz düşmüş olabilir. Ama ben onun bana gösterdiği ilgiden daha fazlasını gösteriyorum. Buna rağmen ilgisizliğimden yakınarak böyle davranıyor. Bir haftadır konuşmuyoruz yanıma yatmıyor çok zoruma gidiyor hiç bu kadar uzun süre tartışmadık küslüğümüz olmadı. Bugün dayanamadım patladım kendimden geçtim duvarları yumrukladım önünü kestim konuşmak için bırakmadım ama yine de istemedi üstelik bir de ittiğimi idda etmeye başladı. O sinirle hatırlamıyorum ama itmedim izin vermedim geçmesine. Akşam üzeri ev işlerinde yardımcı oldum banyoyu akıttım balkonu temizleyip odun kömür çıkarrtım kendisi yemek hazırlarken ben ütülerini yaptım. Ama yatağa girince beni iten ellerinle dokunma bana dedi ve bende kayış koptu yine ayrı yatıyoruz şu an. Soğuk olan misafir odasına geçtim kendisi sobalı odada yatıyor. Deliricem bana akıl verin. Kendi ailemden uzakta yaşıyoruz onun ailesinin yanındayız. Kendi ailemden darbe aldım eşimi seçtim herşeye rağmen ilgisizsin demesi beni öldürüyor. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ama bende insanım yoruluyorum ilgi bende istiyorum ben bunları haketmiyorum.. 😐
Karım 1 Haftadır Soğuk Davranıyor?