2 yıllık evliyiz eşimle pek tartışmayız şu 2 yılda 2 elin parmaklarını geçmez tartışmalarımız. Şu bir hafta zehir oldu bana eşim bir anda değişti sorularıma kısa cevaplar veriyor gece 2 lere kadar oturuyor ben 12 gibi yatıyorum. Şu 2 gündür ayak ucuma yatmaya başladı. Konuşmaya çalışıyorum istemiyor sevmeye çalışıyorum kendini çekiyor. Sigara içen birisi değilim bugün sabah kahvaltu yapmadan 7 sigara peşpeşe içtim. Bana böyle davranınca kendimi bırakıyorum. Bana böyle davranmasının sebebi ise benim onunla eskisi gibi ilgilenmememmiş eve yardımcı olmamammış.. Sabahları işteyken hep ben mesaj atarım günaydın karıcım diye bazen kalktığı bile oluyor bana birşey yazmadan haber vermeden günaydın anlamında.. dükkan açtık haftasonu 8 de açıyorum dinlenmeye vaktim olmadığı için eve yorgun giriyorum dolayısıyla ilgim değilde yardımım biraz düşmüş olabilir. Ama ben onun bana gösterdiği ilgiden daha fazlasını gösteriyorum. Buna rağmen ilgisizliğimden yakınarak böyle davranıyor. Bir haftadır konuşmuyoruz yanıma yatmıyor çok zoruma gidiyor hiç bu kadar uzun süre tartışmadık küslüğümüz olmadı. Bugün dayanamadım patladım kendimden geçtim duvarları yumrukladım önünü kestim konuşmak için bırakmadım ama yine de istemedi üstelik bir de ittiğimi idda etmeye başladı. O sinirle hatırlamıyorum ama itmedim izin vermedim geçmesine. Akşam üzeri ev işlerinde yardımcı oldum banyoyu akıttım balkonu temizleyip odun kömür çıkarrtım kendisi yemek hazırlarken ben ütülerini yaptım. Ama yatağa girince beni iten ellerinle dokunma bana dedi ve bende kayış koptu yine ayrı yatıyoruz şu an. Soğuk olan misafir odasına geçtim kendisi sobalı odada yatıyor. Deliricem bana akıl verin. Kendi ailemden uzakta yaşıyoruz onun ailesinin yanındayız. Kendi ailemden darbe aldım eşimi seçtim herşeye rağmen ilgisizsin demesi beni öldürüyor. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ama bende insanım yoruluyorum ilgi bende istiyorum ben bunları haketmiyorum.. 😐
Cevabın nedir?
Oncelikle tum gun calisan biri olarak esinin tum ev islerini ustlenmesi lazim. Senden yardim istemeye nasil yuzu tutuyor anlamiyorum. Sonucta cocugunuz yok vs tum gun o ne yapiyor? Ayrica onun "gunaydini" ihmal etmesi ve not birakmamasi vs hos degil sen dusunup mesaj atiyorken. Ayni evi paylasip ayri yatiyor olmaniz daha da gulunc bir durum. Esin "ilgisizsin" diyerek isin icinden siyrilmaya calisiyor bence. Ben sende bir hata goremiyorum. Sana acimasiz insanlarin sokak hayvanlarina yaptigi muameleyi yapmaya hakki yok bence. Tekrar sakin bir sekilde konusmayi dene. Ve ona "ayrilma mi istiyorsun" de. Ayrica gece 2'ye kadar ne yapiyor? Sucu kendinde aramamalisin bence.
21 Yorumla- +1 yıl
yazımda eksik yazdığım şeyler olabilir. dükkana kendisi öğlenden sonra bakıyor ben memurum 5 ten sonra yardımcı oluyorum haftasonu 2 günde sabah sekiz akşam sekize kadar bakıyorum ama öğlenden sonra geliyor dükkana. dükkanı açalı 1 ay oldu dükkanı birlikte açtık bana yardımcı olmalısın diyor ama ben hem daire hem dükkan aşırı yoruluyorum ister istemez eve atar atmaz çekyattayım
En İyi Cevaplar
Daha önemli bir şey olmasa yapmazdı bence böyle. Kesinlikle canını sıkan bir şeyler vardır. Sen kendine hakim olmaya çalış daha da kötü sonuçlanmasın işler. Ama bir yandan da onu sıkmadan ne olduğunu öğrenmeye çalış. Olmadı karının yakın arkadaşlarına sor ya da annesiyle falan konuş derim. Belki onlarla sorununu paylaşmıştır. 2 yıllık evliymişsiniz düşünmeden pişman olacağın davranışlar yapma. Karına zaman ver belki çok bunalmıştır ona değer verdiğini göstermeye çalış.
09 Yorumla- +1 yıl
annesiyle konuşmayı düşünüyorum aklımda. ilgisiz bırakmıyorum ama iş stresi yeni açtığımız dükkanı ayakta tutabilme mücadelesi derken ilk fırsatta çekyata atıyorum kendimi ama elimden geldiğince ev işlerinde yardımcı olmaya çalışıyorum. bulunduğumuz yer ilçe pek dolaşılacak bir yer yok arada araba kiralayıp bir yerlere çıkartmk istediğimde bile ona bile kızıyor niye masraf ettin diye onca borç varken ama ben ona değer veriyorum görmek mi istemiyor anlamıyorum
- +1 yıl
Ben sevdiğim insanı kaybetmemek için herşeyi yapardım. Senin birde 2 yıllık karın. Ama anladığım kadarıyla elinden gelenin fazlasını yapiyorsun. Senin ikiniz için neler yaptığının farkında olması lazım. Ona değer vermen gerekir. Zaman vermen gerekir biraz huyuna gitmem gerekir. Ama bu dediklerimi onunda yapması gerekir. Sende sonuçta boş durmuyorsun. İkiniz için çalışiyorsun. Evde de yardım etmeye çalıştığını söylemişsin. Kafam karıştı cidden. Bir yandan ona zaman ver diyorum bir yandan da sanada ilgi göstermesi gerektiğini söylüyorum. Sanada haksızlık değil mi?
- +1 yıl
haksızlık olduğunu düşünmüyor değilim. tartıştığımız zaman hep alttan alan ben olurum. kırkın olsak bilr ben çabuk unuturum uzatmanın manası yok çünkü zarar görür ilişkimiz araya soğukluk girer diye unuturum hemen. ama eşim açık sözlüdür hemen soğumaz ağlarım ayaklarında o zaman çözülür en son yine o hale geldim ama kalktı gitti daha perişan oldum. yanıma yatmaz ilgisizsin der yaklaşırım laf sokar şimdi mi geldi aklına diye bile bile yapmam ama farkında olmadan yaptıysam bile sevmeye çalışırım ama tersler bende bıraktım şimdi gecenin bu saati sabah iş var çare arıyorum soğuk odada başım çatlıyor zamana bırakıcam susucam bende onun gibi
- +1 yıl
sabahları günaydın demek bir yere gittiğini sonradan öğrenirim anneme çoğu zaman hakeret eder sigarayı sık içer çoğu zaman annesinde yemek yeriz ama eve gelince temizdir dağınık görmek istemez evi sürekli siler süpürür hamarattır bilmiyorum ben konuşamıyorum onun gibi belki de bu yüzden ama şu bir hafta yaptıklarıma karşılık sessiz kalması beni yeterince incitti
- +1 yıl
Bunca zaman yaptıkların boşa gidecek ozaman ama ne bileyim bu kadarı da fazla sanki biraz 😐 Sen ona bu kadar büyük ne yapmış olabilirsin ki? ayrı odalarda kalmaniza değecek kadar ne yani? belki de o çoktan vaz geçmiştir bilemiyorum. Çok fazla soğuk davranıyor gibi. Senin bu kadar üzülcegini bile bile niye yapar ki bunu sana? yarın işe gideceksin sanırım uyumaya çalış. Birde benim dediklerime bakma ben nerden bileceğim 😊😐
- +1 yıl
soğuk davrandığı için ben ayrı odaya geçtim bir nevi kızgın olduğumdan. yanıma yatıyor ama ayak ucuma bende yanına yöneliyorum ama saçını okşamam bile izin vermiyor. bende attım kendimi başka bir odaya
- +1 yıl
Senin ona verdiğin değeri onunda sana vermesi gerekir unutma. Sen kendinle evli değilsin. Ya gerçekten bir sorunu var ya da artık bitirmek istiyordur. Karşına alıp adam akıllı bagirmadan kavga etmeden konuşman lazım. Sonra hala seninle anlaşmaya çalışmazsa bitir ( ben olsam öyle yapardim ne bekliyor senden hala anlamadım )
- +1 yıl
evlilik bu seyda bu zamanda evlilikler kolay yürütülmüyor boşanmak en kolayı yaptıklarına bende anlam veremiyorum ama zamana bırakıcam artık çünkü en son çarem bu. bir yere kadar gider evlikte sevgi saygı yoksa zeten biter
+1 yılBen öyle karıyı çekemem kusura bakma niye evlenmiş o zaman senle geceleri saat 2 ye kadar napıyor bir takip et baskasıylamı konusuyor yoksa baskası varsada sana ilgisi kalmamış olabilir
11 Yorumla- +1 yıl
başka birisi yok eminim instegram facebook takılıyor takipdeyim..
Gece 2 ye kadar oturuyor? Onun kesin konuştuğu bir erkek vardır söyliyim. Böyle giderse boynuz yeme ihtimalin yüksek hocam. O evliliği bitir sürdürürsen iki taraflı eziyet olur.
11 Yorumla- +1 yıl
yok kardeş öyle bir şey söz konusu değil mevzu ilgisizlik güvensizlik. aldatma söz konusu olsa bilirim ve burda konuşuyor olmam!
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay be. Bunu yazanin bir erkek olmasi. Hrm de asik bir erkek.. hem de evliiyken aski bitmemis bir erkek. Cok etkilendim. Bazen insan elindekinin kiymetini bilemiyor. Gercekten. Ben boyle kadinlari gorunce cok sasiriyorum.. benim hayatimi benim esimi ve bana davranmasini duysalar gorseler.. benimle konusmasini duysa mesela..
Kardesim.. sen karini sevmeye devam et.. bir gun anlar elbet seven bir kocanin , ona deger veren bir kocanin kiymetini.. insaAllah gec olmaz...
Gercekten seven bir kocaya eshe sahib kadinlar hayatda belki en sansli insanlar.
Allah yardimcin olsun31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoruna da cevap vereyim. Benim esim saat 12 de uyur. Ben 4 de. Uykum yok. Ayrica depresyondayim. Ondan oturuyorum. instagram ks de soru cevapliyorum. gec yatanlarim illa hayatinda biri var diye bisey yok.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumları okuyorum yok seni aldatıyor yok başkası var böyle çirkin iftiralarda bulunmayın ya... Abicim sende böyle şeylere inanıp içine kurt düşürme. Üçüncü kişilerin söyledikleri çokta önemli değil. Toplum olarak olumsuz düşünmeye o kadar meyilliyiz ki burda kimse senin içini ferahlatacak birşey söylemez. Yok boşan yok sende başka kadınlara git gibi şeyler yangına körükle gitmek gibi birşey. Sen elinden geleni yapıyorsun. Belli ki eşinin bir derdi var. Karşına al konuş yapmıyorsa sakince bunun peşinden git konuşmak en iyi anlaşma yöntemi. Bu durumdan sıkıldığını söyle burda bize söylediğini aslında git aynısını ona söyle nasıl bir ilgi beklediğini öğren.
20 YorumlaO evlilik biter böyle giderse. Dışarı çıkar yemeğe. Aşırı tepki veremeyeceginiz sakin kalablieceginiz bir ortam. Elimden geleni yapıyorum falan de. Akşam beraber yatın. Dokunmani istemiyorsa o gece zorlama. Sakin ol konuşmasını sağla içini dokmeden o düzelmez
22 Yorumla- +1 yıl
ilçede yaşıyoruz burda yemeğe çıkartmam için araç kiralayıp ilçe dışına çıkartmam lazım ama bezen oyle bir jest düşünsem bile istemiyor ne olduysa son şu bir hafta da oldu..
+1 yılInsanlar ilgiyi sever , ama iş kadinlar ise sonsuz bir doyumsuzluk icinde cogu.
Bu anlattiklarindan esinin anlayissiz biri oldugunu cikardim. aksama kadar calisiyorsun , elbette yardimci olmayi aksatabilirsin. al karsina tekrar konus derdi neymis. olmazsa aile terapistine gidin. ayrica gece 2 lere kadar ne yapiyor merak ettim. gozlemle onuda.03 Yorumla- +1 yıl
yok aldatma söz konusu değil. sevgi de ilgide bencil sanırım yeni farkediyorum o bana eskisi gibi değil kalkınca bir günaydın kocacım demek yen bile üşeniyor demek ki. ben yazıyorum ama uzun zamandır mesajla güzel söz söylemiyormuşum birde sevgiliyken her gün atıyordum kalktığında 10 mesaj benden görünce tabi şimdi yüzyüzeyiz mesaj atmıyorum pufff
- +1 yıl
O zaman ona de ki "bende senden ilgi bekliyorum. senin kadar duyarsiz birini gormedim , hep bana hep bana diyorsun da azicikta bana" de. ayrica esini ailene tercih etmenide dogru bulmadim kesinlikle. eş bulursunda anne baba kucagini sevgisini bulamazsin be kardesim.
- +1 yıl
her şeyi anlatamadım burda ailemin bize evlendiğimiz zaman çok sıkıntılar yaşattı eşim yanımda ol kolundakileri verdi ailem eşime karşı beni mahçup bıraktı eşimi aldım o şehri terkettim yaram çok kardeşim eşimde böyle yapınca aklıma köyü şeyler geliyor da Ailemden kalan tek şey Allah korkusu...
Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı. Bence jest yap. Çiçeklerle gel yüzü gülene kadar. Sabırla alttan al çikolatalar al hediye al ev işlerine yardımcı ol elbet yüzü gülecek. Gülüp sorun ortadan kalktığındada usul usul anlatabilirsin. Bende ilgi istiyorum hep alttan almak beni üzüyor de ama masum masum de :) barışın be iyi kocasın yinede vesselam
05 Yorumla- +1 yıl
çiçeklerle gelicek bir yerde yaşamıyorum malesef ilçedeyim çiçekci yok siparişle bir günde geliyor.. yoksa çiçekci dükkanını ev yaparım.. bu geceyi bir atlatsam ilk soğuk odada yalnız gecem inşallah son olur..
- +1 yıl
peki ben kırılmadım mı sanki benimde ilgiye sevgiye şefkate ihtiyacım var. yok yardımcı olurum her zaman bunu kullanarak bana öyle davranmaz
- +1 yıl
çiçekce kar etmiyor 2 gün önce sevdiği çiçekleri aldım sadece kuru bir teşekkür etti
Acaba güvenini sarsacak bir harelette mi bulundun? ya da seni kıskanmasını sağlayacak bir harelet bir olay mı oldu da böyle. ya da eskiden canını sıkan bir olayınız olmuştur söylemesede bunun tribini atıyordur sana. Çok seçenek var aslında belki hamile bile olabilir. İyi yanından bakarsak. Hani hamileler herşeye naz yapar ya :)
08 Yorumla- +1 yıl
bulundum ki böyle davranıyor ama neye göre onu anlamıyorum. kıskandırmam öyle huylarım yoktur.. hamile olduğunu da zannetmiyorum eminimde.. söylim şunun için bana olan güveni kırıldı. amcam denilen kişi yengemi aldatmış yakın zamanda bunu duydum bu utanç verici olayı eşime söylemedim dışardan duyup benim bildiğimi öğrenince kırıldı bana bem her şeyimi söylüyoruö sen gizlyorsun diye kırıldı kızdı bir haftadır konuşmuyor yanıma yatmıyor
- +1 yıl
zaten bir tokat atsa rahatlicak ☺ kıyamıyorum işte istemediği bir şeyi yapmak bana karşı daha da soğutacağını düşünüyorum
- +1 yıl
denedim denemedim değil iş daha kötüye gidiyodu hepten bıraktım dün birde birbirimize vakit ayıralım diye ev işlerinde yardımcı oldum 8 de yemek yedik ben zehir yedim tabi o haldeyken ki hiç bir şeyde yememiştim yatınca da ayak ucuma geçti bende kalktım soğuk odaya geçtim sabahladım offf böyle olunca bende soğuyorum her şeyi söyleseydim böyle olmazmış bizi bu hale getiren şeye bak (amcam eşini aldatmış bunu duydum ona söylemedim utandığım için kendi duyunca bana niye söylemedin ben her şeyimi seninle paylaşıyorum) diyerek iş bu noktaya geldi
- +1 yıl
güvensizlik ten bahsediyor hep artık sana güvenmicem hiç bir şeyimi anlatmicam dedi şu bir hafta da ki en uzun sözü
+1 yılAh ah boylesi adamlari harciyosunuz kadinlar agbicim bir sure konusmak icin cabalama ustune dusme kendisi isterse konusursunz halledersiniz sorununuzu umarim
13 Yorumla- +1 yıl
umarım en kısa zamanda olur beni üzen bu mevzunun uzaması ben anlık unuturken hayat kısa çünkü
- +1 yıl
Evet gercekten de hayat kisa umarim hakkinizda hayirlisi olur
- +1 yıl
amin sağolun
+1 yıl6 aydır evliyim inanılmaz hayallerle evlendim ben de çok mutlu olacağımızı düşünüyordum evlenmeden önce aileler arasında sorun vardı hem kültürel hem inanç yönünden evlenince durulur sandım daha da arttı şimdi keşke bu yola hiç çıkmasaydım diyorum aileleri uyumsuz olan insanlara çağrıdır evlenmeyin kardeşim hatta kendi ailenizdeyse sıkıntı hiç evlenmeyin kimsenin günahına girmeyin çok matah bir şey değil evlilik...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 553 cevap paylaştı. 2 taraflı eziyet ediceksiniz birbirinize kısa bi zaman daha ver hayatında biri var mı yokmu iyice araştır sonrada ayrılma düşüncesinin kafana koy ama boşanmadan başka kadınlarla görüşme günahtır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa valla acidim sana okurken. Bu nasil bir eş.. acaba baska birimi var hayatinda. Gece 2 lere kadar oturmasi.. internet aleminden birileri falan ...
03 Yorumla- +1 yıl
yok öyle bir şey yapmaz hemen söyler çünkü biliyorum dersen nerden ilk zamanlar rüyasında gördüğü eski arkadaşlarını bile anlatırdı kendimi kötü hissettim derdi o yüzden aldatıcak kişilikte değil benim gibi.. tek sorun fazla ilgi beklemesi bana göre daha napıcamı şaşırdım bende ilgi istiyorum. nerdeyse hamilede ben kalim mi dicem 😃
- +1 yıl
Duygular zamanla degisebilir. aldatmalar neden oluyo saniyosn. Bu kadar guvenme bence. takiple.
- +1 yıl
iyi de bir kadın ya da erkek ilgisiz sevgisiz kalırsa dışarda arar. aksine ben ilgi ve sevgimi gösteriyorum bu durumdayken ve kendisini başkasıyla bile düşünürken kötü olan bir eş den beklemem he olursa zaten bitmiş demektir..
+1 yılO da bunalımda falanda geçer üstüne gitme bir süre kendi haline bırak gormesden gel su akar yatağını bulur 😉👍
014 Yorumla- +1 yıl
hiç mi konuşmim yemeden içmeden kesildim böyle davranması beni çok üzüyor ben 1 dk bile konuşmadan duramazken o nasıl dayanabiliyor anlamıyorum
- +1 yıl
Evet konuşma... surat da yapma soru sorarsa cvp ver laf So karsa karşılık verme sabırlı ol bekle pişman olmayacaksin 😉
- +1 yıl
peki sağolun sabırlıyım zaten ama her sabrında bir sonu var deidm ya bugün duvarları yumrukladım kendime zarar vermeyi düşündüm koca bir gün evde 2 yabancı gibiydik
- +1 yıl
Anlayabiliyorum ama dediğimi yapın bence😉
- +1 yıl
tamam yapıcam teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim... evlilikte olur böyle şeyler fazla takmamak lazım aşılır bu durumlar 😉
- +1 yıl
böyle olmak beni üzüyor dayanamıyorum bünyem alışık değil böyle bir tecrübeye eşimi hep mutlu etmek istemişimdir her zor zamanında yanında oldum hep aileme tercih ettim yaşadığımız yerde benim yakınlarımdan kimse yok 2 senede edindiğim arkadaşlıklar var böyle davranınca üzüyor beni
- +1 yıl
Biliyorum anlıyorum... ama geçici bir durum inan o yüzden takılma ayrıca benden sana tavsiye ailenle de görüşmeye başlasan iyi edersin. ..😉
- +1 yıl
yok ailemle görüşmem çünkü ailem yüzünden yaşadım ben bir çok acımı. eşimi istemediler en başından beri açık diye ama ben eşime saygı duyup yanında oldum her anlamda.. 2 sene içinde her bayram gittim ellerini öpmeye ama onlar ne evime ne eşimin ailesine gelmediler çok kırgınım özellikle anneme
- +1 yıl
tamam haklı olabilirsin fakat ne olursa olsun onlar senin ailen... bugün bir tanesine bişey olsa canın yanar... böyle davranmamalisin çok yipranirsin gec kalınmış pismanliklar da hicbiseye yaramaz. .. eşini kabul etsinler ya da etmesinler sen onunla evlisin zaten bu ayrı bir şey. .. görüşmesinler boşver ama yine de aileni bırakma sırt çevirme onlara
- +1 yıl
sizde haklısınız ama o kadar kırgınım ki içimden hiç bir şey gelmiyor demek ki.. hangi anne evladına bunları yaşatabilir ki sorarım size?
*açık diye olmaz dedi
*evimizi kendisi seçti ilk başta ama sonra evle birlikte şehri terkettim eşimi alıp
*ayrılalım diye büyü yapmış yakın zamanda öğrendik
- +1 yıl
Öyle deme ne anneler var da evlatları Allah için sırt cvrmiyor onlara😉
- +1 yıl
Orasıda öyle tabi hakkı ödenmez ama büyüklerimden kimse de bana sen haklısın ama annen konuş diyen olmadı herkez beni suçladı. Babamla bile arasıra görüşürüz konuşuruz. annem inat etti nuh diyor peygamber demiyor bende öyleyim şu an gerçi
- +1 yıl
Boşver bak gül gec né dese cvp verme gül onun kalbini kırma baktın sinirlerini bozuyor fazla üstüne geliyor isim var de çık yanından. .. geri geldiğinde surat mi yapıyo satas gülerek aldırış etme iltifat et ona... bak derler ya hani yardan geçilir anadan gecilmez halbuki anadan geçilir yardan geçilmez bu bir gerçek fakat es bulunur ana da bulunmaz bu da bir gerçek. . bazen anneler de çocukça davranabiliyo işte o zmn bizim olgun davranmamiz lazım onlar az kahrimizi çekmemiş né var bizde nazlarini çekeriz boşver. . inan daha huzurlu olursun
Aile & Toplum konusunda 327 cevap paylaştı. Sen böyle düşünceli oldukca o senden uzaklasicak aklı sıra naz yapıcak sende konuşalım demeden konuşmaya bak ne yapmaya calisiyosun de
05 Yorumla- +1 yıl
dedim ama suçlu benmişim bana olan güveni kırılmış güvenmiyormuş. oda şu ki yakınım hakkında uygunsuz bir şeyini duydum bunu ona söylemedim çünkü ben utandım ama sonra da duyunca haberim olduğunuda öğrenince darıldı kızdı yine
- +1 yıl
ben ikizler eşim başak
- +1 yıl
inşallah
+1 yılŞu yazından yola çıkarak hiç düşünmeye bilirim evlenmeyi allah sabır versin
04 Yorumla- +1 yıl
evlenmek kötü değil genç kadınları anlamak lazım araba sürmenin kuralı olduğu gibi kadınlarla anlaşabilmenin de kuralları var ama bunlar yaşanılarak öğrenililiyor
- +1 yıl
Öyle şeyler anlatılıyorki istemedende olsa gerçekleri öğreniyoruz. yüzleşmek istemiyorum belkide hiç denememek en iyisi.
- +1 yıl
akıllı insan hatasından ders çıkartandır daha akıllı insan başkalarının hatasından ders çıkarandır. okudukların sana yol ışık olsun kardeşim evlen zamanı gelince güzel duygudur her şeye rağmen
- +1 yıl
İlk fırsatta dersem yalan olur doğru kişi olduğunu kanaat getirdiğim kişiyle konuşucam bu durumu ona göre bir yol seçicem
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzüldüm haline gerçekten. Sakince sinirlenmeden bunları ona da anlat bence seni anlayacaktır hatasını görmesini sağla uzaklaşarak eline bie şey geçmez inşallah düzelir aranız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizde onun davrandığı gibi davranın. Yüz vermeyin. Konuşmayın. Gizemli takılın. Bişe dersede derdin neyse söyle ben çekemem işim gücüm var de.
06 Yorumla- +1 yıl
yapım da yok işte kırılıcak diye kötü söz söylemeyi bırak tersleyemiyorum bile. kırılan benim ama yutuyorum sevdiğimden...
Cevap sahibi+1 yılİyi böyle olmaya devam et ilerde üzüntüden kanser olup öldüğünde hiç bir işe yaramayacak sevgin
- +1 yıl
bunun için aileme teşekkür edim o zaman beni acımasız dünyaya melek gibi yetiştirdikleri için
Cevap sahibi+1 yılSen böyle melek olmaya devam edersen yakında seni boşar malını mülkünüde alır. Ailenin karşı çıkması normalmiş siz böyleyken.
- +1 yıl
olmaz öyle bir şey eşimle deverek evlendim hala da seviyorum oda seviyor şu an bir problemimiz var sadece. ailem eşim açık diye birde elimin altında oldunlar diye her şeye karıştı eşim açık ama sırf annem istedi diye kapalı gelin oldu ona rağmen annem rahat durmadı..
Cevap sahibi+1 yılO zmn derdi neymiş öğren yoksa sonunuz pek parlak görünmüyor
- Aile & Toplum konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılzamanında yapmıssın hatayı dostum.. bukadar yüz vermicen hiçkimseye...
12 Yorumla- +1 yıl
severek evlendik be usta neler yaşadım onun için ama vazgeçmedim yaptıklarıma karşılık yaşadıklarımı haketmiyorum herkez birlikteliğimize özeniyor. yapım gereği sakinim hep alttan alan benim bende doldum artık
- +1 yıl
belli zaten buraya bukadar uzun döktürdüğüne göre.. kadınlar sevgi arsızıdır.. ya yuları tutarsın ya tekmeyi yersin.. olayın özü bu..
Gizli Üye(25-29)+1 yılHocam herşeyden önce sakin ol. Sinirine sahip ol. Zamanla çözülür.
02 Yorumla- +1 yıl
Yapım sakindir ama insanım işte paylaşıcak kimsem de yok karşımda ki eşimde böyle yapınca zivanadan çıktım ama ona zarar vermem kendime veririm. susayım diyorum daha kötü olur diye düşünüyorum ne bilim
Cevap sahibi+1 yılZor hocam , Allah sabır versin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSuç sende.
Götünu nasıl kaldirdiysan
Aynı şekilde de indireceksin...30 Yorumla
+1 yılOnun ailesi dolduruyor demedi deme.
11 Yorumla- +1 yıl
yok eminim öyle değil. sorun 2 niz arasında
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormaldir onunla konus
01 Yorumla- +1 yıl
konuşmaya çalışıyorum istemiyor laf sokup duruyor
Guzel bir masaj yap simart
02 Yorumla- +1 yıl
müsade etse.. aksi tartışmaya gitti için hiç bir şey yapmıyorum yanından uzaklaşmaktan başka
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşan 😃
04 Yorumla- +1 yıl
En son çare
Cevap sahibi+1 yılAhahaha saka yapiyorum
- +1 yıl
biliyorum ama iş o noktaya gelmesin
Cevap sahibi+1 yılAmen
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi