Çocuktan sonra ilişkinin bitmesi olayını yaşıyoruz. 2 yaşı geçti çocuk. Eşim bana çok soğuk. Benim de red edilmek zoruma gidiyor. Artık ben de ona iyi davranmakta zorlanıyorum. Bu kısır döngü ile her geçen gün daha da kötüye gidiyoruz.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ayrıca düzgün bir terapist bilen varsa memnun oluruz. 1-2 tane denedik fayda etmedi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
instagramdan sifatarota danışmanızı oneririm ucretsiz yardimci olabilir derdinizi icinizi rahatca dokerek anlatin eminim araniz duzelecektir
Maalesef aldatılıyorsun dostum, her ne kadar kabul etmesende gerçek bu
Böyle bir ihtimal yok.
İlk günden beri ilişkiye üşenen biri. İştahı olmayan neden aldatsın ki.
Birçok nedeni olabilir, belki seninle yapmaya üşeniyordur, aldatmak illa ki yatmakla olmuyor bu arada birileri ile konuşuyor da olabilir
Farklı şeyler deneyin yani bak bu gidişatın sonu kotu diye bir imada bulun
Pek çok şey denedim. Aşırı iyi oluyum dedim. 1-2 gün fayda etti. Sonra gene red.
Biraz erkek adamlık yapayım dedim. Umruna gelmedi. Beklenen kadınsal tepkiler çok çok az gelebildi.
Son çare olarak gidişat kötü boşanma ihtimali var dedim. Gerçekten boşanmak mı istiyon vs dedi. Ciddiye alır gibi oldu ama bu mevzuda tık yok.
Yani sıkıntısı neymiş ögrenebilsen erkek için bunu söylemek zor ama başka bir şey olabilir mi
İletişimimiz rezalet zaten.
İlk evlendiğimizde bir gün çok kötü bir kavga çıkarmıştı. Çok acı bir olaydı benim için. 2 yıl sonra öğrendim sebebini. Başka başka bir şey sanmıştım 2 sene boyunca.
Neymiş 2 sene sonra öğrendiğin
Benle değil annemle problemi varmış meğer. O zaman anlatmış olsa kolayca çözebileceğim bir şeydi aslında.
İnsan iki sene yapmadan nasıl dayanır ya
Sadece soğuk dedim. Ayda 1 yeterli görmekte kendisi. Beni ise azgn görmekte.
Benim erkek arkadaşım da istekli ama aklı fikri tamamen orada yani 30 yaşında bu arada adam. evlense birakmiicam kucağını adam evliliğe yaklasmiyor bende yüzümü bile göstermiyorum sürekli iletişimi kopariyoruz bu yüzden
Kadınlar evlendikten sonra erkek zaten cepte olduğu için umurlarına gelmiyor. Erkekler de bu yüzden evlenmiyor. Saçma sapan bir yere gidyoruz toplum olarak.
Ben sırf onun için evlenelim diyorum ya ben böyle davranamam adam kaslı özgüvenli
Evlenince böyle davransam beni bırakır başkasına gider
Sen de mahkeme edip hem maaşına ortak olup hem milyon lira tazminat alırsın hem de mal ortaklığı ile malarına ortak olursun. Aynı anda 3 gol kanuna göre. Bu satranç böyle olduğu için kaybediyoruz toplum olarak. Kanunlar yanlış tasarlandı maalesef.
Ay abi bunlar normal insanlar için şer olursan kanunla bile başa çıkarsın özel harekat polisi bu sevdiğim çocuk bana dediki ben bosansam nafaka vermemek için istifa ederim dedi çocuğa bakıcı tutarım yine karşıya vermem dedi tam bir ayaklı şer hassas olma sende uyanık ol
Sende elini sürme daha
Onu da denedim. Hiç umruna gelmedi. Zira bana ihtiyacı yok.
Dayı inşallah sadece istemiyordur