Erkek arkadaşım otele gitmemiz için tatlı ama çok ısrar ediyor sizce neden? Sözler verdi istemediğin hiçbir şey olmayacak sadece zaman geçirelim
2 ay
Erkek arkadaşım otele gitmemiz için tatlı ama çok ısrar ediyor sizce neden? Sözler verdi istemediğin hiçbir şey olmayacak sadece zaman geçirelim
Cevap
17Cevap
Odaya girdiniz ve sana tecavüz etti ne yapacaksın? ya da şiddet uyguladı. Kendin gitmişsin erko değilsen safsalak mısın
🫣 tecavüz mü? Nasıl bir şiddet beni zorlama gibi mi
Gayet açık yazdım bence gzekali ya da fake kadın değilsen anlamış olman lazım
Tabi otelde sadece zaman gecirecek yatakda
Gözünü ac beynin yok zaten yoksa anlardin
Kadınların bu kadar saftirik olması ve yaşayabilmesi beni benden alıyor
Otel de ne var yatak var yatakta ne yapilir * bu kadar basit yani
Sonra neden ülkede tecavüz ve kadına şiddet var siz olayın sonunu anlamanıza rağmen bilerek kendinizi sürüklüyorsunuz
Ne işin var otelde gitmeee
Doğru diyorsun ama birde uzak mesafe ilişkisi ya
Daha yakindan tanisip kaynaşmak seni daha yakından tanimak istiyor
Anlamayacak kadar canım değilsinde olmadığın hakde neden soruyorsun
Kötü bir niyeti yoktur, sadece oyun oynamak ister
Evet inan oda öyle dedi
Ne
Amacı kötü bence gitme
Nasıl kötü bana bir şey mi yapar
Gerçekten gözü kararır mı
niyet belli
Ne ki
Gitme sakın.
Neden ki aşağıda güvenlikler var
Çakacak
Ama bekar olduğumu biliyor gerçekten yapar mı sadece zaman geçirelim dedi
Yapar arkadan
Onu yapmam dedi
Havada bile yapar
Vaj** ellerken eli hep arkaya da gidiyordu orayı kurcaladı baya yapabilir miyim diye mi baktı acaba
Evet
Çakacak
Otelin yemekleri iyidir
Seks için
Yani ciddi düşünmüyor demeki amacı belli
Ee git
Gitme knk
Ellicek
Evet daha rahat olmak için
Git o zaman iyixe karıştırsın enişte
Araba da çok kurcaladı biliyor musun bir şey mi arıyorsun orada diyecektim az daha kilodun üstünden bile değil illa eli temas ettirdi
Bozarsın yavrum çok kurcalama de😂😂ya da pazarcılar der ya almiceksen kurcalama de😂😂
Kız sence niye olacak
Ama söz verdi
Erkoların sözünü tuttugu nerde görülmüş bide otelde hahahdfj
Ama bekarım ben yapmam dedi
İnanma derim
Gerçekten mi neden ki
Lütfen açık ol bir hareket dikkatimi çekti beni al**tan ok**şdaığında orta kısma ve ar** dan hafif elini bastırdı kendimi geri çekmeye çalışınca burası neresi bırak kendini gibi şeyler söyledi
Ama rızanla olsun istemediğin bir şey olmayacak dedi
Çakacakkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu sorunun içinde hafif bir tedirginlik seziliyor, onu ciddiye alıyoruz 🌿 Eğer biri “istemediğin hiçbir şey olmayacak” derken sürekli aynı ortamı zorluyorsa, orada niyet kadar sınır meselesi de vardır. Otel başlı başına kötü bir şey değil ama senin içinin rahat olup olmadığı çok önemli 💭 İkna edilmek başka, gerçekten hazır olmak başka. Israr artıyorsa, biraz yavaşlamak iyi fikir olabilir 🤍✨