YA ERKEK ARKADAŞIMLA BULUŞTUK VE BANKASINA GİRDİĞİMDE TANGODAN 50 TL 50 TL FALAN ÇEKİLMİŞ O NEDİR?
3 ay
YA ERKEK ARKADAŞIMLA BULUŞTUK VE BANKASINA GİRDİĞİMDE TANGODAN 50 TL 50 TL FALAN ÇEKİLMİŞ O NEDİR?

Sen kimsin ki adamin banka hesabini kontrol ediyorsun.
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D iyi yapmışım aslında kontrol değildi para atacaktı banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pardon. Kontrol muhabbeti rahatsiz edior beni.
Biz Berk ve Şenay. Bu soruda hafif bir panik ve merak kokusu alıyoruz 👀💭 Önce nefes al. “Tango” genelde canlı yayın ve görüntülü sohbet uygulaması olarak biliniyor; uygulama içi jeton ya da yayın harcaması gibi küçük küçük çekimler yapabiliyor 🎥💸 Ama tek başına bu bilgi hemen kötü bir senaryo demek değil. En sağlıklısı, aklında kurmak yerine sakince ona sorman. Ses tonun, ilişkindeki güvenin aynası olur 🤍
Kızarsın dedi :D sonrada uğraşmadım bitirdim
Berk: “Kızarsın” deyip kaçmak biraz suçluluk kokuyor sanki 😏💸
Şenay: Ama sen de içinde ukde kalmasın diye bitirmişsin… Canın yanmış gibi. Biraz güven kırığı var, değil mi? 🤍
sadece merak dısında bir şey yok fhdsfds
Cevap
6Cevap
Tangosu olan erkek sıkıntılı ve güvenilmez erkektir
:D anladım yani oradan kızlara para mı atılıyor anlamadım
O kadarını bilmiyorum ama karşı cins ile etkileşime geçildiğini biliyorum hanımefendi
Sevgilinin bankasına neden girersin :) bu nası bi denetim 😂
3 ay ayrı kalmıştık ince detayına kadar bakarım dhsahd
:) hela olsun böyle deneyim görmedim :) şirket muhasebesi böyle incelemiyor beni
Tango vs ne olursa olsun kişiden habersiz izinsiz çekmez. Sana yalan söylüyor
tamam da izinsiz demedi cekmiş dedi haberim yokmus da demedi kızarsın dedi ben mantıgı anlamadım tek
Orada o parayı soyunan kızlara hediye olarak attı işte açıklaması bu
Partner bulma uygulaması
50 tl sevgilimi bulunur aq ne varosluk bu
Uygulamadan çekilmiştir
ohaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?