Boynumun altında yani çene altında bir şişlik var 1 aydır geçmedi nerdeyse dokununca acıyor da...
acaba bnde lenfoma mı var, kanser miyim?
acaba bnde lenfoma mı var, kanser miyim?
yok artık tahlil yapılmadan nasıl diyeyim şimdi. Şişlik gördü mü insanlar hemen kanser miyim diye geliyorlar karşmıza , burdan daha sağlıklı bir yorum alabileceğn hastane ortamına gitmelisin..
hangi birime?
sadece dokunduğumda acoyor bir de dudağımın iki kenarında kesik yara çıktı o da var 2 haftadır
anladm tATLım simdi boyunda olan şişlik dğuştan da olablr sonradan enfeksiyona bağlıda olablr veya tümoral de olablr. senin söyledğn şmdi dudak kenrnda bahsttğn çiziklerden sonra enfeksiyon oldğnu düşündrdü bana bununda kuluçka süresi 1 ayı yaklaşık bulur 1 aydır şikayetn varmış zaten. Önemli birşy olacağnı sanmıorm ama ddğm gibi KBB uzmanıyla görşüp bil. tomografide bakarak anlayabilir. Sonucu bana da bildirirsen sevinirim. geçmiş olsun
ayy enfeksiyondur o zaman dimi:))))))
ya bir de bunun için ne yapabilirim bu şişliği geçirmek için? evde ama?
Doktora gitmek zor mu geliyor ki evde istiyorsun? Antibiyotikli tedavi lazım. Ve ben sana kesin olarak enfeksiyonel demedim. sadece belirtilerini söyledin şüpheyle yaklaştım. ddediğim gibi belirli kuluçkası olur her hastalığın ve seninkinin kuluçkası normal bir enfeksiyonsa geçmeye başlayacaktr ama ters teperse zaten rahatsızlanacaksın ki geç kalmadan görüşürsen en azından kafanda acaba olmaz. Sonra geri dönüşü olmayabilir tatlım
şimdi de kalbim ağrıyor sanki..
gerçek kız:)
kız dalga geçme ya ya bu enfeksiyon nasıl geçer tuzlu su içemmi?
kötü düşünme hemen.. kafana takıldıysa doktora görün hemen.. geçmiş olsun
hangi birime?
dahiliyeye iç hastalıkları uzmanına falan gitmelisin heralde
Kemiklerin agriyo mu eklemler filan bence gidip bir doktora görün
yok ağrımıyor
hemen en kötüsünü düşünmenin kimseye faydası olmaz.
Cevap
1Cevap
Acik doktora git. Olumsuz düşünme sakın. Çok geçmiş olsun.
hangi birime?
önce kulak burun boğaza git derim
Her şişlik olan lenfoma olmuyor bazen yanıltıyor len bezi de oluyor sen yine de doktora görün derim
Doktora git canim ihmal etme
hangi birime?
Doktora basvur ya
hangi birime?
Cildiye
kulak burun bogaza git
sen de bnce ruh sağlığına git!
ay yanlış oldu canım ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar