Aslında ders çalışıyorduk soru falan da soruyorduk ama bir noktadan sonra aramızdaki iletişim samimi olunca sadece ders için tanışılmış kişiden öteye geçti 🤷🏻♀️ evde rahat bir ortamım var, benim netten uzak durmam gerek 🤷🏻♀️ KS özellikle
Yok be 2-3 haftadır hiç kullanmadım şu son 4-5 gün sardım yine silip full focus kpss ye odaklanmam gerek. Kpssbuddy olalim senle hdhdj Her türlü kitap pdf i sağlarım 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
KS ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Sadece bir süre derslerden uzak kalmak istiyorsun
Hayır aksine burdan kurtulup derse gitmek istiyorum
En yakın arkadaşına ver hesabı şifreyi değiştirsin. Daha da girmezsin
Şifremi unuttum?
Farklı email adresi eklesin
Öyle olmaz ya
Sonuçta özelim burası, kimseye güvenmiyorum, teşekkür ederim yorumun için
Ben farklı bir çözüm bulucam
Kolaylıklar diliyorum
Teşekkürler
maalesef. Sözde ders çalışcam videoyu açıyorum 10 dk da sonra elimde telefon oluyor
Burdan kpss için arkadaş buldum o işte olmadı jsjsjsjaj
Arkadaşa göre değişir o hfjfj reel arkadaş olacak kütüphaneye gidicen calısıcan sürekli
Aslında ders çalışıyorduk soru falan da soruyorduk ama bir noktadan sonra aramızdaki iletişim samimi olunca sadece ders için tanışılmış kişiden öteye geçti 🤷🏻♀️ evde rahat bir ortamım var, benim netten uzak durmam gerek 🤷🏻♀️ KS özellikle
Bağımlılık yaptıysa kurtulmak zor oluyor. Bende kapatiyom 2 gün sonra tekrar açıyorum. Biz senle daha önce konuşmuş olabilir miyiz?
Evet ama farklı bir hesabımdan
Neydi kullanıcı adı hatırlayayım 😀
Bir sürü hesap açtım bilmen imkansız jsjsjshs
Bende hatırlamıyorum aklımda 1-2 tane anca var
Şey desem acaba, seninle sohbet ederken yeğenin sanırım odanın kapısının önünde seni bekliyordu, sohbetimiz pekte masum değildi 😄
Ha tahmin etmiştim zaten hdjdj
Alla alla nerden aklına geldim 😄🤷🏻♀️
Hiç çıkmadın ki dermişim.. hdjx
Ehehhehe
Aslında bir uygulama indirdim, forest adında. Odaklanmak için güzel bir uygulama gibi. Bugün deniycem. Tabii ilk isim burdan gitmek sjjsjs
Duymuştum onu ama uygulama falan boş ya. İçinde istek varsa her türlü çalışırsın. Burayı kapa zaten çok engel oluyor. 😀😋 Bende silmem gerek
Ben silerim sen silmezsin sjjsjsjs çoğu soruda görüyorum seni snjsj
Yok be 2-3 haftadır hiç kullanmadım şu son 4-5 gün sardım yine silip full focus kpss ye odaklanmam gerek.
Kpssbuddy olalim senle hdhdj Her türlü kitap pdf i sağlarım 😂
Benim hocam? 😄
Vardı bazı dersler için ihtiyaca göre isteneni ve fazlasını buluruz o kolay 😀
İşin gırgırı tabii, kitap karşılığı kendimi seaptiracak değilim jdjsjsj daha o kadar kafayı yemedim
Bişey yapacağımız yok yahu maksat bu süreçte karşılıklı yardımcı olmak destek olmak vs. her şeyi oraya yorma sende mkdhfj
Ben ders başına geçtim hesabı siliyorum, sohbet için teşekkürlerrrr
Bye delihatun
Komple silme sakınnnn 🥺🥺
Komple silicem dedim ya 🙄
Yaa bir dursanaa ben yeni gelmiştim...
Güzel bi program hazırla sonra odaklannn hangi bölüm?