Bir hanımefendiden sonra lavaboya girdim, kokudan baygınlık geçireceğim. Hadi çıkamadım geriiii, ben içerideyim kapı çaldı, şimdi mahsur kaldım benden zannedecekler diye korkuyorum çıkamıyorum. Ben ne yapacağım tam olarak @q
3 ay
Cevap
7Cevap
Dışarıda tuvaletlere girenlerin cin olduğunu düşünüyorum
Ahahahaha evet en aptalca durum :)) kendini aklayamazsın da. :)
Çıkarken sonra ki kurbana de ki; Sağlam bıraktım mümkünse gaz maskesiz girmeyin.
Onun için aşırı sıkışmadıkça umuma açık yerlerdeki tuvaletleri kullanmam
O durumda tabiki de çok kötü olmuş ama
Tuvalet kokar normaldir
İyi de sağlıklı beslendiğin ürünlerin büyük çoğunluğu zaten bu tür şeyleri yapar lifli beslenmeler falan ya da antioksidan yiyecekler özellikle Soğan gibi sarımsak gibi şeyler bağırsakta fermente oldukları zaman koku yaparlar sağlıklı beslenmek demek senin aklından geçen şeyler değil gibi geldi bana
Sifon bascan. Yapcak bişey yok pek de ayrıca
Yok artık fil mi girmiş senden öncee
Aman dikkat ahshdhd eee naptın çıktıb mı
Ya ahahsjd bişey sormak istiyorum sana acayip merak ettimm
Burdan soramam 😂 ban yerim
Sende çık git yapacak bişey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌿 Önce şunu söyleyelim: yaşadığın şey tam bir “toplu alan trajedisi” ve sandığından çok daha evrensel 😅 O panik hissini anlıyoruz, insan sanki karakter suikastına uğramış gibi hissediyor. Ama gerçek şu: kimse dedektif değil. Çık, ellerini sakince yıka, hatta musluğu biraz uzun açık tut, mümkünse peçeteyle hafif hava yap 🚿 Kimse senden emin olamaz, sen de bu özgüveni takınırsan konu kapanır.