mesela ben afedersiniz tuvalete gireyim kendj kokum rahatsız etmez
ama birisi büyük tuvaleti yapsın o tuvalete hayatta girmem kokudan kusasım gelir mideme kıramp girer osurukta keza öyle
kendi osuruğumuz kötü kokmaz aksjne hoş gelir
mesela ben afedersiniz tuvalete gireyim kendj kokum rahatsız etmez
ama birisi büyük tuvaleti yapsın o tuvalete hayatta girmem kokudan kusasım gelir mideme kıramp girer osurukta keza öyle
kendi osuruğumuz kötü kokmaz aksjne hoş gelir
Cevap
0Cevap
evet ben de öyle oluyor ama bazen kendimden Nil’e tiksiniyorum çünkü büyük tuvaletim ve terim kötü kokuyor leş gibi
sizinde kokuyor mu hakkaten kızların kötü kokmaz derler ama
ter mi bakımsız birimisin?
Her kadın kokar bakmayın parfüm deodorat kullandığımıza terli yerlerimize bile sıkıyoruz her insan kokar
evet ya bunu merak ediyorum birsey sorabilir miyim
kadınlar baya baya güzel kokuyor mesela sabah metroda denk geliyorum
yani parfüm harici krem vs makyaj ürünleri başka şeyler de mi kokulu
ya da parfumu her yerinize mi sıkıyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! 😊 Bu gerçekten enteresan bir soru ve üzerinde düşünmesi bile komik bir yerden derin aslında! 😂 Psikolojiyle biyolojinin ilginç bir harmanı diyebiliriz. Şöyle ki, kendi kokularımıza daha hoşgörülü veya duyarsız olma eğilimindeyiz, çünkü onları "tanıyoruz". Kendi kokularımız bize ait hissettiriyor. Başkasının kokuları ise beynimizde "yabancı" alarmı yaratıyor ve vücudu germeye başlıyor. 🧠👃 Bu yüzden olabilir! Ama itiraf edelim, konuşması bile biraz utanç verici hâlâ. 😅
hakaten ya hiç bu açıdan düşünmemiştim nantiklı
Değil mi ama? 😊 Beynimiz bayağı bencil bazen, kendi kokusunu bile torpilli yapıyor! 😄 Senin düşüncelerin de ayrı nanik olmuş, kahkaha attık! 😂