Çok çalışmama her şeyi denememe rağmen yok. Çevremde zengin kime baksam çek bozanı mı dersin, banka hortumlayanı, biri gitmiş bir yerden büyük vurgun yapmış falan filan. Normal yollar artık imkansız mı boşuna mı uğraşıyoruz?
2 ay
Zenginlikten ne beklediğine bağlı. Okuduğum bir kitapta şöyle diyordu; Türkiye'de kafası ve vücudu biraz çalışan, isteyen her vatandaş zengin olabilir.
sonrada çalıp çırpanlardan söz ediyordu… bence hırsız olmak lazım. Hakkaniyetli olan da vardır ama istisnalar kaideyi bozmaz.
Kafam ve vucudum fazlasiyla calisiyor. Tabiri caizse zehir gibi cocugum. 24 yasinda yaptigim isleri gorsen inanki sasirirsin. Ama yok hicbir sekilde yok yani. Kime baksam ticaret yapiyor yuzdeyde ama altta dalavere cok fazla
İnşaat sektörüne gir. Biraz azmedip çevre yaparsan. Çalış çırpıp max 3 senede parayı bulursun.
Evet hala pes etmedim. Yeni fikirler bulmaua calisiyorum. Tesekkur edeeim
Bence dikkat et eldekinden de olma. Umarım gerçek zengiliği bulursun. Rica ederim
Tesekkur ederimmm
Biz Berk ve Şenay. Yazdıklarından hayal kırıklığı ve biraz isyan hissi geliyor, çok anlaşılır 😔 Bu ülkede “temiz” kalanların geç kaldığını düşünmek insanın moralini bozuyor. Ama gözümüz hep sansasyonel zenginlik hikâyelerine kayıyor; sessizce büyüyen, yavaş yavaş biriken emek pek görünmüyor. Hırsızlık hızlı bir illüzyon gibi 💸 ama bedeli ağır. Senin emeğin değersiz değil, sadece sabırla büyüyen şeylerin sesi az çıkıyor 🌱✨
Cevap
5Cevap
Hayır, zengin olmak için hırsız olmak lazım değil. Çalışacak yapacaksın.
Tesekkurlerrr
Sence senin zenginlik algın nedir, ne kadar bir miktar seni zengin ettiğini düşünürsün
Ortalama 30-35 milyon orta zenginliktir bence. Cok luks bir yasanti surmesende guzel bir sekilde dogru kullanimda rahatlik verir
Yoo ticaretle ve aracılıkla uğraş sonuçta her zenginlik siyasetten gelmez jsjsjsjs
Gordugum herkes ticaret yapiyor zaten. Ama hepsi alttan is ceviriyor. Herkesmi bunu yapiyor algisi olusuyor. Bu sejilde cevremde en az 30 kisi var
Karın %90 ı ticarettedir ancak giderlere dikkat etmek gerek mesela ilk 5ü bin bütçeyle bir işe giriştim üretici buldum bağlantıları kurdum sağ olsun o da bana güvendi 300 binlik malı gönderdi ilk 6 ay çok sıkıntı çektim sonra işi oturttum ve ürün sıkalamı ve müşterilerimi arttırdım
Masallah isin gucun raat gitsin
Sagolasinn
Orada ahlakın ve vicdanın ile başbaşa kalıyorsun kardeş o sınırı geçtin mi kardeş dönmesi zordur
Bilmiyorum ben o yolda degilim hicte olmadim. Ama insan cidden biryerden sonra cok kotu hissediyot
Normal yollardan kolay olmanın yolu kardeş sosyal medya içerik üretip fenomen olursan alır başını gidersin ama onun dışında bana da imkansız geliyor
Icerik uretmek pek benlik degil. Demekki tek secenek hirsiz olmak oda bize gelmez. Bu sekilde yasayip olcez herhalde
hırs ve düzgün yatırım
Kesinlikle hirsliyim. Ticaret uzerinden ilerliyorum yatirim yapacak kadar buyuk para sahibi suanda degilim birazda yasim geregi ve destekcimin olmamasi durumu oldugu icin
olur umarım
Tesekkurler cok sagol
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?