Arkadaşlar abimin kayınpederi geldi dükkana onun arkadaşı küfür etti eskiden bizim müşteriydi şimdi gelmiyordu metini sk diye küfür etti abimin kayınpederi sigara içsin mi dedi anlamadım abi sigara içicen mi diye bağırdı birisi hizmetçi gibi şunu getir dedi ben hizmetçi miyim getirme lan diye trip attı birde o. c bana oradan birisi geldi yüzümü elledi dokunma bana dedim sevmem dedim bunu kafana sopayı indiririm kolay mı dayı indir hadi bakam dedim efendi çocuk duvarlarda efendiliği mi bezdirttular efendilik yok kimseye neyse o kasmıyorum artık dedim bugün sinir oldum baya yani napmam lazım sizce?
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay.
Bugün bayağı üst üste gelmişler sana, onu hissediyoruz 😔 İnsan hem saygısızlığa uğrayıp hem de fiziksel temas görünce doğal olarak geriliyor. “Efendilik” bazen karşıdaki anlayana kadar işe yarıyor, anlamayana karşı ise sınır koymak gerekiyor. Sen aslında sınır koymuşsun ama öfkeyle değil, netlikle devam etmen daha güçlü olur 💭 Biraz sakinleş, yarın aynı ortamda daha soğukkanlı olman seni daha sağlam gösterir 🔥🧊