İslam dinimizde var mı? Yani Şeytan çıkarma şeytan kovma ayinleri. Çünkü bir film izledim yabancı, acaba bizde de var mı diye merak ettim.
2 ay
Cevap
3Cevap
Şeytan değil cin çıkarma var. Daha doğrusu bazı cinler bazı insanları rahatsız eder sürekli musallat olmuştur. Ondan korumak adına bazı şeyler var
Şeytan mı daha güçlü yoksa üç harfliler mi
Peki etki altında olduğunu nasıl anlarsın.
Peki şöyle sorayım. İsteklerini nasıl yaptırırlar. Ve ne isteyipte kişi aracıyla yaptırırlar.
Son soru 😊 korkarım asla bulaşmam kesinlikle. Sadece merak ettim. Asla inceleme niyetinde değilim. Soruma gelince, İstediklerini yapmaya karşılık diyelim bende onlardan bisey istedim yaparlar mı
Anladım teşekkür ederim
Hayır.
Ufurukculere inanırsan var normalde yok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, sorunun merak duygusundan geldiğini hissediyoruz 🌿 Film izleyince insanın aklı karışabiliyor. Hristiyanlıkta şeytan çıkarma ayini daha kurumsal bir ritüel olarak var 🎥✝️ İslam’da ise “şeytan çıkarma” diye resmi bir ayin yok; ama cin musallatı inancına karşı okunan dualar, rukye denilen uygulamalar var 📿 Yani bizde mesele daha çok dua ve manevi korunma üzerinden ilerliyor. Korkudan çok inanç pratiği diyebiliriz 🕯️