Diğer 2 ay EErkekler siz ne yaşıyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor 😅 Güncellemeler2 ay Güncel Güncellemeler2 ay Bence siz yaşamayın axjxh EErkekler siz ne yaşıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. muhtemelen yazdığı 32423. kadınsın. 1 1 Yorumla Soran 2 ay 😂
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 873 cevap paylaştı. naber ya sen 1 2 gündür mü konuşuyoruz bizim gibi adamlar işte haftasonu alkolle eriyip duruyor ya bişeyler oluyor tabi 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 2 ay Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Selam yazmayın diyorsunuz adam mis gibi taktikle gelmiş işte daha ne istiyorsunuz 😂 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Bunlar her mesaj kutusu açık olana değişik değişik yazılar yazan omurgasız yarım erkekler. İnsan yerine koymayın bile bunları bir kişide omurga yoksa bırakın ailesi ugrassin 1 0 Yorumla
Zevksizhayat Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% 2 ay Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkekler deme ya bunlar embesiller bizi sokma bu işe 0 0 Yorumla
Canflow Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 800 cevap paylaştı. yaa qewjqewkjqwe 1 2 Yorumla Soran 2 ay 😂 Yorumla Canflow 2 ay Cevap almanın ucuz yolu eqwjkeqw Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. burdakileri bakarsan düz duvara çıkacaklar:) 1 5 Yorumla Byteknisyen 2 ay Yok be bağzılarımız düzgün olanlar yaşsın Yorumla Soran 2 ay valla ben hiç denk gelmedim😅 Yorumla Byteknisyen 2 ay Beni tanımamışsın ozman 😂 Yorumla Soran 2 ay Tanıyalm bakalm 😂 Yorumla Byteknisyen 2 ay Tanı bakalım hahhahdfkfkkfkf Yorumla
u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 463 cevap paylaştı. Erkek milletinin özeti işte 1 1 Yorumla Kanka-35 2 ay Ön yargı Yorumla
ŠÜTOĞLANCEDRİC34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 458 cevap paylaştı. Adam işini biliyor bak cvp vermişsin 1 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 2 ay Diğer konusunda 375 cevap paylaştı. Alla çok ilginç cidden 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bunun oruç kafaya vurmuş. 1 0 Yorumla
m Tengria Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Arkadaş sarhoş herhalde 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 2 ay Diğer konusunda 8b cevap paylaştı. abazalıgın çok farklı boyutlarındalar 1 0 Yorumla
zil2tapoz Takip Et Guru Yaş: 42 2 ay Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. yanıt almak için yazmış başarılı da olmuş. 1 0 Yorumla
Kanka-35 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 2 ay anasız kalmış o 0 2 Yorumla Kanka-35 2 ay Çok etkilemiş sin Yorumla Soran 2 ay sapıktr ya ne etkilemesi 😅 Yorumla
GamzeliBela Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 876 cevap paylaştı. Hayal dünyasında yaşıyorlar rsjd 1 1 Yorumla Kanka-35 2 ay Doğru Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bunların nesli tükenir inşallah 1 0 Yorumla
RedMann Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 898 cevap paylaştı. bu modeller yeni demek. 0 0 Yorumla
aysu200400 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 383 cevap paylaştı. beyin yok bunlarda bos kafatasi tasiyolar 0 0 Yorumla
OverLordx Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Bu sitenin %90'ında psikolojik rahatsızlıklar var. 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 2 ay Diğer konusunda 14,7b cevap paylaştı. Yanlış yazmıştır jsjje 0 0 Yorumla
babacan5255 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 553 cevap paylaştı. Kadınlar ne yaşarsa erkeklerde ona yakın yasiyor 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 2 ay Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sapıklar 1 0 Yorumla
Gezdolas001 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 931 cevap paylaştı. Abazalık ya 1 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 2 ay Diğer konusunda 952 cevap paylaştı. :D kafalar güzel 1 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 2 ay Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sen beni bırak, ben sana yazdım sen kimsin 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Herkes derin 😂 0 1 Yorumla Soran 2 ay 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
muhtemelen yazdığı 32423. kadınsın.
😂
naber ya sen 1 2 gündür mü konuşuyoruz bizim gibi adamlar işte haftasonu alkolle eriyip duruyor ya bişeyler oluyor tabi
Selam yazmayın diyorsunuz adam mis gibi taktikle gelmiş işte daha ne istiyorsunuz 😂
Bunlar her mesaj kutusu açık olana değişik değişik yazılar yazan omurgasız yarım erkekler. İnsan yerine koymayın bile bunları bir kişide omurga yoksa bırakın ailesi ugrassin
Erkekler deme ya bunlar embesiller bizi sokma bu işe
yaa qewjqewkjqwe
😂
Cevap almanın ucuz yolu eqwjkeqw
burdakileri bakarsan düz duvara çıkacaklar:)
Yok be bağzılarımız düzgün olanlar yaşsın
valla ben hiç denk gelmedim😅
Beni tanımamışsın ozman 😂
Tanıyalm bakalm 😂
Tanı bakalım hahhahdfkfkkfkf
Erkek milletinin özeti işte
Ön yargı
Adam işini biliyor bak cvp vermişsin
Alla çok ilginç cidden
Bunun oruç kafaya vurmuş.
Arkadaş sarhoş herhalde
abazalıgın çok farklı boyutlarındalar
yanıt almak için yazmış başarılı da olmuş.
anasız kalmış o
Çok etkilemiş sin
sapıktr ya ne etkilemesi 😅
Hayal dünyasında yaşıyorlar rsjd
Doğru
Kafayi kirmis cok var burada
Bunların nesli tükenir inşallah
bu modeller yeni demek.
beyin yok bunlarda bos kafatasi tasiyolar
Bu sitenin %90'ında psikolojik rahatsızlıklar var.
Yanlış yazmıştır jsjje
Kadınlar ne yaşarsa erkeklerde ona yakın yasiyor
Sapıklar
Abazalık ya
:D kafalar güzel
Sen beni bırak, ben sana yazdım sen kimsin
Herkes derin 😂
😂