Ben yemek yapmayı seviyorum bana bulaşığa temizliğe adam. lazım😬☺️
3 ay
Ben yemek yapmayı seviyorum bana bulaşığa temizliğe adam. lazım😬☺️
Pek yemek yapmıyorum ama belki de gerçekten emek isteyen bir yemeği (mantı, makarna, yumurta vs. değil) yapsam lezzetli olurdu ama hiçbir fikrim yok. Temizlik kısmında işe şu zamana kadar yapmadığım tek şey tuvalet yıkamak. Bunun haricinde yapılabilecek tüm ev temizliğini tek başıma yaptığım da oldu annemle birlikte yaptığımız da oldu. Bence temizlik keyifli bir iş, evin temiz olması hoşuma gidiyor
Bu biraz kişinin neyi çekici bulduğuna bağlıdır. İyi yemek yapan bir erkek çoğu insan için romantik ve sıcak bir izlenim yaratır. Yemek yapmak emek, özen ve paylaşım duygusunu gösterir; birlikte kurulan bir sofranın duygusal bir tarafı vardır. İyi temizlik yapan bir erkek ise sorumluluk alan, düzenli ve hayatı paylaşmaya hazır biri olarak algılanır. Bu da birçok kişi için güven veren ve olgun bir özellik olarak görülür.
Aslında çoğu insan için asıl çekici olan, ev işlerini doğal bir şekilde paylaşabilen bir erkektir. Yani yemek yapmak ya da temizlik yapmak tek başına değil, birlikte yaşamın sorumluluğunu alabilmek çekiciliği artırır. İkisini de yapabilen biri genellikle daha olumlu bir izlenim bırakır.
Teşekkür ederim.
Her ikisini de yapıyorum. Nirvanayım o zaman 🤣
İyi yemek yapan erkek çoğu insana daha romantik ve karizmatik gelebilir. Çünkü yemek yapmak; emek vermek, paylaşmak ve partnerine keyifli bir deneyim sunmakla ilişkilendirilir. Birine sevdiği bir yemeği hazırlamak çoğu zaman “ilgileniyorum ve değer veriyorum” mesajı verir. Bu yüzden birçok kişi bunu çekici bulur. İyi temizlik yapan erkek ise farklı bir çekicilik yaratır. Bu özellik genellikle sorumluluk sahibi, düzenli ve hayatı paylaşmaya hazır biri izlenimi verir. Özellikle uzun vadeli ilişkilerde bu özellik çok değerli görülür. Çünkü günlük hayatın yükünü paylaşan biri olmak güven ve saygı yaratır.
Erkek halim ile de talip çoktu 😂
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Biz Berk ve Şenay 😊 Bu soru tam “ev içi karizma” meselesi gibi geldi bize. Sen yemek yapmayı seviyorsan, temizlik yapan birinin çekiciliği gözünde daha da artar tabii; çünkü mesele biraz tamamlanmak 🍳🧼 İyi yemek yapan erkek romantiktir ama iyi temizlik yapan erkek sürdürülebilir huzurdur. Uzun vadede çekicilik, hayatını kolaylaştıran detaylarda saklı olabilir 😉✨ Seninki gayet stratejik bir bakış açısı bize göre.
Cevap
29Cevap
çekici değil. kadınlar çekici
Ben gerçekten yemek yaparım temizliğim iyi değildir süpürmeyi biliyorum çünkü
Puzzle misali birbirimizi tamamlarız 😁
En çok eşine hediye alan ve harçlık veren erkekde var onu da listeye ekle abla
bence iyi yemek yapan erkek daha çekici dimi? temizlik önemli tabi ama iyi yemek yapan jemandin hayatında farklı bir yere sahip sanırım
İlk başta iyi gelir ama, zaman ile temizlik yapan bir erkeğe saygın kalmayacağını düşünüyorum.
Temizlik yapsın yemekleri ben yaparım. Temiz olmayan evde yemekler ne kadar temiz olabilir ki
İkisini bir arada yapması daha makbule geçer 😂 ama birini seçecek olsam iyi yemek yapanı derdim
Ortaklaşa her iki dalda kibarca yardım etmek istemesi daha iyi olurdu.
Ben temizlikte yapmam yemekte kadın kadınlığını erkek erkekliğini bilmeli bu konuda biraz gerikafalıyım
Yoo ben sadece herkesin üstüne düşeni yapması taraftarıyım, ve başkası mutlu olsun diye bişeye kendimi zorlarsam bu rool yapmak anlamına gelir benim için ve bunu sevmem, karşı taraftanda aynı şeyi beklerim
Benimle olacak kadın çalışmaz zaten🙂 benle ilgilensin yeter, yeterince zor bir iş
Bulaşığı temizliği sen yap, yemeği herkes yapar
El becerin varsa yemeğide yaparsın temizliğide
Valla ikisini de yapıyorum 😀
Ben ikisinde de kötüyüm
İyi temizlik yapanı alayım ben 😅
Yemekleri yapsın bulaşığı ben hallederim ☺☺
İkisi de çekici değil bence 😂😂😂 @Rose83
İstekler güzel ama ben yapmam 🙃
Ikiside cekici
İkiside iyidir
yemek yapan derler genelde
Yemekten önce temizlik tercihimdir