2 ay

Evli dershane hocama aşık oldum, instada yazmaya devam etmem yanlış mı yoksa o da hoşlanıyor mu?

Gittiğim dershanede bir hoca vardı adam evli çocuğu falan var ama çok beğeniyorum sadece onu görmek izlemek için dershaneye gidiyordum sonra ben mezun oldum buna instadan yazmaya başladım ama ilk başlarda normal konuşma şeklinde yazdım daha sonradan sürekli iltifat etmeye falan başladım. İlk başlarda teşekkür edip geçiyordu sonra ben böyle devam ettikçe instagramda süreli mesajları falan açtı bizim sohbette ve dershaneye sadece onun için geldiğimi onu görmek için geldiğimi falan söyledim. Sürekli öne çıkanlardan bir hikâyesini beğeniyorum postlarını beğeniyorum. Bir ara engellemekle falan tehdit etti ben aynen devam ettim engellemedi de süreli mesajlarda hâlâ ve yazıyorum hâlâ arada görüldü atıyor bazen mesajı beğeniyor. Sizce ben mi abartıyorum yoksa onun da hoşuna gidiyor mu?

Güncellemeler
2 ay
EVET ARKADASLAR ADAM INSTAGRAMDA KARISIYLA OLAN ISMI SOYISMI FALAN KALDIRDI DELIRICEEMMM
Evli dershane hocama aşık oldum, instada yazmaya devam etmem yanlış mı yoksa o da hoşlanıyor mu?