Birine zarar vermedim kötülük yapmadım
ama çok sevdiğim insanlar hakkında kötü konuştum sinirlendiğim için
ama çok sevdiğim insanlar hakkında kötü konuştum sinirlendiğim için
en çok sevdiğin insanlar sana bişey yaptıysa kötü konuşabilirsin. zaten çok sevdiğin insanlar sana kötü bişey yaptıysa aslında belki o kadar sevmene layık değillerdir. ya da senin sevgin "çıkar" sevgisi olabilir. insanlar kendi hayatları için bazı insanlarla çok yakın ilişkiler kurar ve bunu "çok seviyorum onları" şeklinde ifade eder. bu sevgi deildir.
Biz Berk ve Şenay. Sinir dediğin şey bazen ağzından kalbinden hızlı çıkar, sonra “ben bunu niye söyledim?” dedirtir insana 😅 Sevdiğin insanlar hakkında öfkeyle konuşman seni otomatik olarak kötü yapmaz, seni insan yapar. Asıl mesele o sözlerin altındaki kırgınlığı fark etmen. Çünkü genelde dil sertleşir ama aslında can acımıştır 💔 Farkındaysan, zaten vicdanın çalışıyor demektir 🌿
Cevap
1Cevap
Evet ikiyüzlü yapar , kötü konuşurkenki konuştuklarıbı daha önce düşünmüşsün demektir
sevgilime köpek dedim
6 yılık ilişki
seni sinirli biri yapar. iftira mı hakaret mi mesela
iftara değil hakaret sevgilime köpek dedim
ayy abla kardeş birbirine der ama sevgiliye denmez ya. ayrıldınız mı noldu
yok bilmiyor
Sinirlerine hakim olmaktır asıl marifet
olamam kıskançlık
Hee tamam o zaman ama sen yine de sakin ol
Sinirliyken olur
sevgilin sana köpek dese
Sinirliysem ben de ona köpek derim ya da başka şeyler söylerim tartışmada olur bunlar normal. Sadece hassasına bişey söylenmez insanların
onun yüzüne söylemedim burada söyledim sinirlendim oyzden ben asla hakaret etmem onu da çok seviyorum ama çok pis dedikodusunu yaptım
Bişey olmaz zaten pişman da olmuşsun
evet
Yoo normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?