Sizce Ankara mi İstanbul mu?

arkadaslar 7 yıldır beraber olduğum bir erkek arkadasim var o İstanbul da yaşıyor ben ankarada maddi açıdan durumu iyi değil hatta şu an borcy var 7 yildir beraberiz ama birikim yapamadi bazi ailevi nedenlerden dolayi evlenecegiz ama aileside cook az destek olacak belki olur belki olmaz onuda bilmiyorum o kendisi calisip 2 işte birden para falan biriktirip o şekilde olacak düğün evlilik falan ben bu zamana kadar hep ankarada yasamak istedm oda bana tamam dedi hep ama birilrri aklini karistirmis İstanbul diye tuttrrmaya basladi tabiki bir kizin yani erkegin yani ama alacağımız ucret belli 1000 tl o alcak 1000tl ben 2000 lirayla İstanbul'da yasanirmi burada benm oturdgum mevkide ankarada yeni yapi bir bina kiradi 300 350 tl İstanbul'da ayni sekilde bir evde kirada oturmak istesem 950 1000tl fiyat var 650 700 tlyede var ama küçücük eski yapi yikik dökük yerler ayrica zaten az kazaniyoruz ve herseyi kendimiz yapacagz neden fazladan kira verip pahali bir sehirde oturalm ki diye düşünüyorum ne olur sizlerde bir akil verin İstanbul mu Ankara mi
Sizce Ankara mi İstanbul mu?