arkadaslar 7 yıldır beraber olduğum bir erkek arkadasim var o İstanbul da yaşıyor ben ankarada maddi açıdan durumu iyi değil hatta şu an borcy var 7 yildir beraberiz ama birikim yapamadi bazi ailevi nedenlerden dolayi evlenecegiz ama aileside cook az destek olacak belki olur belki olmaz onuda bilmiyorum o kendisi calisip 2 işte birden para falan biriktirip o şekilde olacak düğün evlilik falan ben bu zamana kadar hep ankarada yasamak istedm oda bana tamam dedi hep ama birilrri aklini karistirmis İstanbul diye tuttrrmaya basladi tabiki bir kizin yani erkegin yani ama alacağımız ucret belli 1000 tl o alcak 1000tl ben 2000 lirayla İstanbul'da yasanirmi burada benm oturdgum mevkide ankarada yeni yapi bir bina kiradi 300 350 tl İstanbul'da ayni sekilde bir evde kirada oturmak istesem 950 1000tl fiyat var 650 700 tlyede var ama küçücük eski yapi yikik dökük yerler ayrica zaten az kazaniyoruz ve herseyi kendimiz yapacagz neden fazladan kira verip pahali bir sehirde oturalm ki diye düşünüyorum ne olur sizlerde bir akil verin İstanbul mu Ankara mi
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Sonuna kadar okudum ve kesinlikle seçeceğiniz şehir Ankara olsun bende ankaradayım incekteyım İstanbul elden ayrı bir şehir oturulmamz en az İstanbul'da rahatgüzel bir geçim için evde 4 tabanca calısmak gerek bunuda siz yapamayacaksınızzaten bence en ideali ankarayı seçin ck uygun kirada yerler biliyorum şentepe. yakacık. etimesgut. demetevler. gibi yerlerde size göre cok güzel evler var 2 elde cok rahat geçinirsinizz...
01 Yorumla- +1 yıl
İstanbul dyenler avelin önde gideni okumayanlar :)
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. İstanbul'da o parayla günde 3 öğün simit yesen anca geçim olur.. Yinede saygı duyuyorum cesaretinize.. Bu adamı kaçırma diyorum , yer önemli değil.. Tabi bir Ankaralı olarak , istanbulu sadece gezmek için kullanırım.. Bana göre değil o şehir ve aşırı kalabalık
00 Yorumla
- +1 yıl
Istanbul'da yaşıyorum. Çok lükse kacmadikca o maasla orta halli bir yerden ev kiralanıp pekala yasanabilir. Sanilanin aksine İstanbul'da her keseye uygun alisveris ortamlari, gezilecek yerler mevcut. Ayrıca is olanagi da ankaraya gore daha fazla. Gel yasa seversin bu sehri. Sonra gitmek istemezsin. Erkek arkadaşın hanhi ilcede oturuyor?
00 Yorumla
İstanbul'da aldığınız parayla geçinemezsiniz ama Ankara da bir şekilde düzeninizi kurarsınız sen nişanlını ikna et ankarada yasayın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
14Cevap
- +1 yıl
Ankara tabiki. İstanbulun ne çilesi çekilir o parayla ne kirası.
00 Yorumla - +1 yıl
Ankara tabikide ya İstanbul da yaşanmaz 2000 TL ile
00 Yorumla Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Istanbuldao para size yetmez. Ankara daha mantıklı sonra birikim yapıp çok istiyosaniz İstanbul'a gidersiniz.
00 YorumlaAnkara tabiki. İstanbul'da yaşamayı istemek için ya çok zengin olmalı ya da balatayı sıyırmış olmanız lazım.
Not: İstanbul'da yaşıyorum.00 Yorumla- +1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=XPLDKA8MPLc
boşveeer kalk oynayalıımmmm00 Yorumla iki şehirdede yaşamış biri olarak kesinlikle Ankara .
00 YorumlaNe kadae güzel anlatmışsın ya Allah sizi mutlu etsin belki bir bildiği vardır onunda onu dinle
00 Yorumla- +1 yıl
2000 tl sigara yemek oarası bir kişinin İstanbul'da otur oturdugun yerde;)
00 Yorumla Sakin istanbul'a gelmek gibi salaklik yapma. Bak ben kacip kurtulmanin pesindeyim.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
İstanbul'da trafik olmasın napsin. s gelmeyin abicim Ankaranın bağları var ne güzel
00 Yorumla - +1 yıl
Ankaralıyım ona rağmen İstanbul .
00 Yorumla Mantikli dusunmek gerekirse Ankara
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
İstanbul zor Ankara daha iyi
00 Yorumla - +1 yıl
Istanbul:)
02 Yorumla- +1 yıl
Cok zor bir sey degil ki. Oturacaginiz yeri işyerlerinze yakin secerseniz yol masrflarini ortadan kaldirirsinz asiri harcamada yapmadiktan snra istanbuldada geçinilir ne var ki hem İstanbul'da hem ankarada yasamis biri olarak İstanbul bazi konularda cok daha ucuz bir sehir.
- +1 yıl
İstanbul
01 Yorumla - +1 yıl
İstanbul 💜
00 Yorumla - +1 yıl
Ankara tabi ki.
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
İstanbul'da o para az
00 Yorumla Diğer konusunda 62,6b cevap paylaştı. İstanbul
00 Yorumlaortayı bulun keşan
00 Yorumla
Devamını Gör(15)