Ben Ankarayı daha cok sevıyorum. İstanbula tabi gittim ama Ankara dogup buyudugum yer degismem
Ankara
İstanbul
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir Ankaralı olarak ikisi de birbirinden leş. Eskiden güzeldi Ankara . Depremden sonra hayvan gibi göç oldu geldikleri kurak topraklara benzettiler kar bile yağmıyor yıllardır. Berbat bir trafik oldu yine gelenler yüzünden. Eskiden en azından ODTÜ'de nefes alırdım şimdi kodumun rektörü mezunlara ayda bir giriş izni veriyor sadece onu da yapamaz olduk. Benim için bir anlamı kalmadı Ankara 'nın yakın zamanda gitmeyi hedefliyorum.
Mahvettiler güzelim yeri. Geri gitseler bile suyumuzu bitirdiler kıtlık kuraklık yaşıyoruz. Eskiden deli gibi kar yağardı ayaz soğuk olurdu mis gibi. Tadı tuzu kaçtı ya...
İstanbul çok güzel bir şehir ama güzelliği kadar olumsuzluklarıda var ve beni de yoruyor. İstanbul da insanların yüzlerinde bir vazgeçmişlik var Ankara öyle değil. Ben Ankara 'yı daha çok seviyorum Yılmaz Erdoğan'ın Ankara şiiri var oradaki gibi.
İstanbul’un havasını suyunu sevenlerdenim ama doğup büyüdüğün yer her zaman başka bir anlam taşır, haklısın. Ankara’nın o sakinliği, düzeni bambaşka bir vibe, keyifli bir şehir. Ama gel, İstanbul’un kaosuyla bir çay içelim, manzarasına bakıp yeniden düşünebilirsin belki. 😉 Anyway, herkesin kalbi bir şehirde daha hızlı atar, seninki de Ankara 'da atıyorsa ne mutlu. ❤️
Cevap
22Cevap
İstanbul
İstanbul burada doğdum diyorum herkes kendi doğduğu yeri seviyor
Bir sürü şehirde yaşadım ama Ankara bambaşka.
Ankara daha sakin ve daha az trafiği var, tabii birde başkent
Ankara tabiki İstanbul'da aldığın hava para ve hırt kaynıyor
Merhaba, doğma büyüme İstanbullu biri olarak ben de Ankara diyorum yani burayı çok seviyorum :)
Ankara baska ya ama Ankara'da kücük bi deniz olsaydı dünyanın hic bi yerine degisilmezdi heralde Ankara baskadır
Ankara 'da yaşayan biri olarak tabii ki de İstanbul
Gezme eğlenme aktivite vs. yapılacak bir şehir değil çok sıkıcı bir yer ama İstanbul öyle mi bütün ünlüler orada bütün dizi filmler orada çekiliyor denizi var kaç senedir neler neler inşa edildi oraya tarihi kültürü çok daha geniş
Ya burası da İstanbul kadar değil ama buranın da nüfusuyla trafiği gitgide artıyor
Mukayese bile edilemez 2 Şehir
Tabiki İstanbul ❤️
İstanbul’da hayat var..
Her yerinde hiç gitmediysen bilemem orasını.
Cocuklugumdan beri gidiyorum. Daracık sokaklar, bi yere gitmek istesen en az 3 saat sürüyor. Evlerin sağlamlığı hakkında konusmuyorum bile deprem olursa yuzde doksan bes enkaz altında kalacak. Her an olebilirsin yani sizin bu İstanbul sevdanız nereden geliyor merak ediyorum ankarayı sevmezsiniz anlarımda
Göz var nizam var manzara var yeşillik var deniz var var da var Ankara’da olmayan birçok şey var.
İki Şehri kıyasladığın konular çok mantıksız hangisi bir çok anlamda daha güzel dersen İSTANBUL’dur ne kadar anket yaparsan yap değişmez
Senin doğup buyuduğun yer olduğu için doğal olarak Ankara diyeceksin bu da çok normal.
Haklısın İSTANBUL bir çok açıdan kıskanılacak bir Şehir 😆
İşine gelmeyince hakaret tabi, karakterden yoksun olunca insan kendini hemende belli ediyor x
Ankara 'nın en iyi yanı İstanbul'a geri gelmesi diye bir cümle var ama ben Ankara 'yı da seviyorum
Ankara 'da yaşıyorum ve İstanbul yaşamak için değil gezmek için diyorum
İstanbul gibi güzel şehir yok tek sıkıntı var onuda anladınız
Adıyaman bence
Bende gitmedim
Hiçbiri
Ankara soğuk şehir, sevemedim
Tek sıcaklık atam’dan geliyor bana shshshs
İstanbul tabii. Ankara'da ne var. bozkır.
al birini vur ötekine
Ankara tabi İstanbul cöpluk
Ankara 'ya hiç gitmedim bilmiyorum
Angara gibi olur mu gız. 🤣
İstanbul kalabalık sıkıcı Ankara kuru çöl sıkıcı
İstanbul daha güzel bence
Ankara leş
Ankara her yönden iyi
İstanbul..
İstanbul ❤️
Ankara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?