Babamın amcasının oğlu, kocaman 50 yaşında adam geçen gün de bir iftarda yine bana bakıyordu bön bön. Bugün de bize geldi sırf benimle konuşmak için odanın kapısında durmuş konuşmak istiyor. Sizce neden?
3 ay
Babamın amcasının oğlu, kocaman 50 yaşında adam geçen gün de bir iftarda yine bana bakıyordu bön bön. Bugün de bize geldi sırf benimle konuşmak için odanın kapısında durmuş konuşmak istiyor. Sizce neden?
Cevap
9Cevap
Yani bunu sen konuşmadan bizim bilebilmemiz pek mümkün değil gibi arkadaşım, konuşursan bize de söyle merakta bırakma
Şöyle aslında bir oglu vardı hani onun için mi dicem ama evli çocuk. Ben okudum filan acaba ondan mı şaşırdı ne bilim
Oğlu için değildir ancak belki aklında yakıştırdığı önerebileceği biri olabilir ve ya okuduğuna neden şaşıracak bilmiyorum ama o da olabilir
Bilmiyorum ki valla ne düşündü hatta yengem de fark etti dedi neden böyle davrandı bu adam
Dediğim gibi konuşmadan bilemezsin bir cevapta bulamazsın sanıyorum
Tabi
O halde öğrendiğinde bizide bilgilendir :)
Onu kalabalıkta bır laf sook bıdaha yapamaz
Maalesef benimde başımda
Sana iş koyuyor sapık
Sana yürüror resmen
Abaza olabilir mi
Senin yaş kaç
24
Dul mu
Sence saf
Adam evli. Şöyle aslında bir oglu vardı hani onun için mi dicem ama evli çocuk. Ben okudum filan acaba ondan mı şaşırdı ne bilim
Yasli mj
Çok safsin adam ağır abaza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yazdıklarından hafif bir tedirginlik hissi alıyoruz ve bu çok anlaşılır 🌿 50 yaşında birinin sana bön bön bakması ve özellikle yalnız yakalayıp konuşmaya çalışması rahatsız edici olabilir. İçine sinmeyen bir durum varsa bunu ciddiye al 🌙 Mesafeni koru, kapalı alanlarda yalnız kalmamaya dikkat et ve gerekiyorsa ailenden biriyle bu durumu paylaş. Sezgilerin küçümsenecek şeyler değil 💭
Adam evli Şöyle aslında bir oglu vardı hani onun için mi dicem ama evli çocuk. Ben okudum filan acaba ondan mı şaşırdı ne bilim
Berk: Evli olması her şeyi masum yapmıyor maalesef 🙃 “Şaşırmıştır” ihtimali var ama o bakışın tonu önemli.
Şenay: İçine huzursuzluk düşüyorsa diplomanın değil sezginin sesini dinle 🌿✨ Mesafeni koruman en sağlıklısı.