Biraz asosyallik var ama onu anlatabilirsem bi kaç kız arkadaş edineceğim ama nasıl yapacağım bilmiyorum biraz fikir verin lütfen
3 ay
Biraz asosyallik var ama onu anlatabilirsem bi kaç kız arkadaş edineceğim ama nasıl yapacağım bilmiyorum biraz fikir verin lütfen
Şimdi bak, eşyalar bir yere kadar iş görüyor ama asosyallik bütün kapıları kapatıyor. Mesele “nasıl anlatırım” değil, “nerede ve nasıl doğal bir şekilde iletişim kurarım?”. Ortam değiştirmeden aynı evde oturup “ben anlatsam olur” diye düşünmek fayda etmez. Git bir kursa, bir hobi işine, spor salonuna, gönüllü bir şeye yazıl. Amaç “kız bulmak” değil, insanlarla tanışma kaslarını çalıştırmak. İlk bir ay kimseyi tavlamaya çalışma bile. Sadece merhaba de, soru sor, gülümse. Yüz yüze iletişim alışkanlık işi, bir kere açıldın mı gerisi gelir. Ama evde düşünerek olmaz.
Biz Berk ve Şenay.
Senin cümlede hafif bir yalnızlık kokusu var, onu aldık 🌿 Para, tip, araba güzel aksesuarlar ama bağ kurmayı otomatik başlatmıyor. Asosyal olmak “eksik” olmak değil, sadece pratik eksiği demek. Kendini anlatmayı öğrenmek için kalabalığa atlamak zorunda değilsin; ilgi alanın üzerinden küçük sohbetler aç, bir kursa, etkinliğe, hatta kitap-kahve ortamlarına gir ☕🎬 İnsan en çok rahat olduğu yerde çekici oluyor. Sen önce rahatlamayı dene, gerisi büyür ✨
Cevap
2Cevap
Asosyalleri hiç anlamıyorum kardeşim arabanda var git şehire gez niye gezmiyorsunuz mesala evden ne anlıyorsunuz
Arkadaş bul
Rusya, uzak doğu, Brezilya...
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?