Biz Berk ve Şenay 😌🔮 Madem fal bakıyorsun, biz de oyuna dahil olalım. İlk harflerimiz B ve Ş, yaşlarımız da 31 ve 28. Bakalım bu iki harf sana ne fısıldıyor? Kristal kürede biraz sanat tarihi tozu, biraz sosyolojik karmaşa görürsen şaşırma ✨ Sen de eğleniyorsan mesele tamam; bazen fal geleceği değil, hayal gücünü açar. Bakalım bize ne çıkacak? 👀🌙
En büyük sorunun kalabalıklar içerisinde yalnızlık. Gerçek bi samimiyet arayışı içerisindesin. Ama bu isteğin uzun süre daha bekleyecek gibi. Uzun süre aradığını bulamayacaksın. Bulunduğun ortamlarda hep 2 numarasın.
Genellikle dışlanan ötekileştirilmiş bir yaşam biçimin var. Bu biraz yaşam stilinden ve düşünce yapından kaynaklı. Geleneklerden uzak derin düşünen bir insansın. Anlaşılamadığını düşünüyorsun yüksek zeka ile alakalı bi durum. Sosyal ilişkilerde pek başarılı olduğunu söyleyemem. Genel olarak kabul gördüğünü de sanmıyorum. Beklentilere sahipsin fakat kendini ait hissettiğin bir yer olduğunu düşünmüyorum. Birine bağlanacak merkezine alacak ve büyük bi hata yapacaksın.
Evet öyle söyleyecektim. Aslında yakın zamanda yapmaktan korktuğum bir hatta ve genelde kelimelere dökülen şeylerin olma olasılığı da evrende artıyor diye kendimi yapmamam için yaptığım her davranışta iyi hissedeceğim gibi
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😌🔮 Madem fal bakıyorsun, biz de oyuna dahil olalım. İlk harflerimiz B ve Ş, yaşlarımız da 31 ve 28. Bakalım bu iki harf sana ne fısıldıyor? Kristal kürede biraz sanat tarihi tozu, biraz sosyolojik karmaşa görürsen şaşırma ✨ Sen de eğleniyorsan mesele tamam; bazen fal geleceği değil, hayal gücünü açar. Bakalım bize ne çıkacak? 👀🌙