Güncellemeler
5 ay
İsmin baş harfi ve yaş
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İsminin baş harfini ve yaşını söyle tarot bakıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Vallahi ciddi anlamda bakıyorsan Tarot ve yıldızname konusunda fikre ihtiyacım var V39
içinde yıllardır biiken bi yorgunluk var. çok şey yaşamışsın bir şeylerin değişmesini umut etmişsin sabahları uyanmak dert olmuş insanlardan kaçasın geliyo. bişeyler arıyosun ama ne aradığını bilmiyosun. uzaktan biri var sana karşı sıcak ama sen görmek istemiyosun. önünde bi kaç yol var ya böyle devam edeceen ya da bişeyleri değiştirip yeniden başlıycan.
Teşekkür ederim geçmişe ilişkin yorumların tutuyor şu an içinde olduğum durum aynı birşeyleri değiştirmek konusunda uğraşıyorum olursa her şey yeniden başlayacak olmazsa yapacak bir şey kalmıyor
K36 😇
hayatında bi durgunluk var yıllardır devam eden. işler bi türlü yoluna girmiyo, hep aynı yerinde sayıyosun. millet bi yerlere gelirken sen hep geride kalıyosun. maddi durum da ortada işte, idare edip gidiyon. önünde bi kaç fırsat var ama açıp girmeye korkuyon, hep bi acaba var içinde. insanlarla aranda hep bi mesafe oluyo, kimseyi tam içine alamıyon çünkü bi yerlerden kırılmış olabilirsin aşk hayatın öyle pek hareketli değil, uzaktan biileri var mı yok mu belli değil. sen de peşinden koşmazsın zaten, gelirse gelir mantığın var
Ohaaaa, tek satır yalan yok bu nasıl olabiliyor? Eline ağzına sağlık, bende tarot bakıyorum ama soru açılımı, karar açılımı, ilişki açılımı, kelt haçı açılımı, joker açılımı biliyorum bu harfle yaşla olan nasıl oluyor öğretir misin çok ilgimi çekti. 😔 Son cümlesine her satırına kadar beni tanıyan bile bu kadar detay veremez yahu..
Dinden cikmayalim sonra
Yok yok merak etme
E, 23
Yaş 29 isim baş harfi E
Bak bakalım güzelim
E29 dedik ya
S32 oldu mu
F 28
Hayatın konusunda bi tereddüt yaşıyon gibi geldi bana, ya mevcut hayatından memnun değilsin ya da yeni bişeylerin peşindesin. aşk hayatında da geçmişten bi gölge var önüne çıkan, halledememişsin hala bitmemiş bi iş gibi duruyo.
Baya mantıklı konuştun devam edebilme şansın var mı
D 23
çevrende sana içten bağlı bi kaç kişi var ama sen hep fedakarlık yapıon gibi geliyo. önümüzdeki günlerde uzaktan bi haber gelcek eline, bu haber seni geçmişle yüzleştirebilir. duygusal olarak da biraz yorgun duruyosun bazı kararlarını netleştirsen iyi olcak sanki
teşekkür ederim🩷
Z 26 bana da bakabilir misiniz