Soruma bakar msınızz lütfeen?

Şimdi ben spora başladım 1 ay falan oldu fitnessa başladım spora tabii ki bir sürü erkek arkadaşlar var çoğunun yaşı büyük benim de yaşıtım var tabii kız çok yok toplasan 5 6 tane falan geliyor genelde erkek çok, normalde bu çocuk pek ilgimi çekmiyordu ama ne oldu artık bilmiyorum ama ben çocuktan etkileniyorum sanırım ama şöyle bir durum var bu çocuk orada bir kıza ders veriyor kendisi de spor yapıyor çünkü hep bir kızla geliyor ve ona bir şeyler öğretiyor sevgilisi olduğunu düşünmüyorum ama kız bence çocuktan hoşlanıyor gibi geliyor ne alaka diyeceksiniz dün mesela ben kapının oraya çıktım çocuk da oradaydı göz göze geldik çocukla ben tel de konuşuyordum az ileriye gittim arkam dönüktü sonra o kız geldi işte çocuğa şey diyor senin için spora gelirken yolda yürürken bacağımı burkuyordum falan dedi sonra çocuk takım elbise giymişti, işte çok yakışmış falan diye konuştu çocuk da yakışmış mı falan diye sordu kıza kız da evet yakışmış dedi sonra yukarıda benim arkam dönüktü ben de sonra önüme dönerken çocuk kızın yanındaydı ama bana bakıyordu yani apaçık göz göze geldik ama o an ben gözümü devirdim çocukla göz göze geliyoruz falan ama konuşmadık hiç ama ilk adımı ben atmak istemiyorum

Soruma bakar msınızz lütfeen?