Şimdi benim beğendiğim biri var. Instagramda gördüm. Ona mesaj attım cevap vermedi. Arada bir storyisine beğeni atıyorum, dikkatini çekmek için.
Çocugun peşine düşemem. Ilk mesajima cevap yazmadığı halde 2. Bir mesaj atamam , yüzsüz değilim sonuçta. Ne yapmam lazım bana yazması için ya aşırı istiyorum onu yemin ederim.
Yanı napabilirim en azından dikkatini çekmek için ya da yazması için falan.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Belki sevgilisi falan var o yüzden cevap vermemiştir çok takılma bence engelle hesabını çıkmasın karşına unutursun 2 güne.
Bilmiyorum belki de beni beğenmedi
Belki etrafında fazla kız vardır ve internetten birisi'ile tanışmaya gerek duymamıştır hem kim bilir kaç tane kız ona aynı mesajları atıyordur bence sen vazgeç ondan.
Çok istiyosan sen yaz ne bu ben yazmam tripleri ya büyüyün artık
Ya ona yazdım okumuyor musun
Ona 1 kere yazdım ama cevap vermedi
2. Kere yazarsam yüzsüzlük olur artik
Olmaz
Ya ama ne diyeceğim ki ona.
Ilk mesaj da şöyle dedim " merhaba bütün cesaretimi toplayıp sana mesaj attım inşallah cevap verirsin " bunu yazdım. Sonra baktım mesajima cevap vermedi şöyle yazdım " cevap yazmadın 😥💔 eğer bir gün yazmak istersen yaz aradan 1-2 bile geçmiş olsa yaz " bunu yazdım. Bir daha da hiç yazmadım ya.
2. Mesaj olarak ne yazabilirim ki ya of kendimden soğuturum ya da beni engeller diye korkuyorum. Lütfen ya bana yardım et
Çok ciddi takılmışsın naber maber de ya bu ne böyle
Ama sonuç olarak yazmadı yani. Naber yazsam yazacak miydi hayır tabi ki yani.
Gayet şirin bir mesaj attım. Ya gizliden çıkar mısın sana yazayim
tamam
Amacın onunla yatmak mı
Hayır ya tanışıp konuşmak istiyorum ve eminim ki benimle konuşunca beni sevecek. Kendimi hızlıca sevdiren biriyimdir hayatım boyunca böyle oldu. Ama ne yapmam lazım onu bilmiyorum. Bir kere yazsa bana keşke
Srn bu kadar taviz verirsen kendini alçaltırsan değerli biri olamazsın diyim sana
Neyde taviz verdim ki ben. Hiç konuşmadık bile
Mesaj attın cevap vermedi bide üstüne hikaye beğeniyorsun bu sıkıntı yani zaten seni kaale bile almaması ne kadar boş olduğunu gösteriyor böyle biri seni sevse ne sevmese ne yatağa atmaya çalışacaktır seni sadece
Belki sevgilisi vardır. Bir de etrafındaki kızlara baktım. Hepsi alkol içen rakı masalarında oturan kızlar. Onun da birkaç tane kız arkadaşı var. Hepsi mini eteklerle geziyorlar , barlara gidiyorlar. Benim de instagram profilimde fotoğraflarım normal selfie. Bir de kedi medi var. Acaba beni ezik bulmuş olabilir mi
Ne bilim çünkü ben onun etrafındaki kızlardan çok farklıyım. Beğenmemiş de olabilir
Ya sorun bence bu değil sorun senin herhangi birine bu kadar niyetini belli etmen
O çocuk seni üzer biliyosun değil mi
Ya cidden daha önceden agzima o kadar edildi ki. Çok tecrübeliyim. Yaşanabilecek en ağır ne varsa hepsini yaşadım, dayanabileceğim en ağır sözler neyse hepsini de duydum. Üzüleceğim kadar da uzuldum artık hatta can bike çekiştim. Artık üzülmem. Hatta 1 yillik son ilişkimde sevgilimi çok seviyordum ama aşık olmadım. Aşık olasim da gelmiyor. Yanı anlayacağın kolay kolay kimse beni uzemez, kandıramaz da. Ayrıca bu çocuk kültürlü birine benziyor , ahlaklı biri gibi hatta inşallah öyledir