İlk başta bilen gözüküyor ama sonradan sohbet ettikçe tanıdıkça boş ceviz kabuğuna benziyor
3 ay
İlk başta bilen gözüküyor ama sonradan sohbet ettikçe tanıdıkça boş ceviz kabuğuna benziyor
Değer vermek inanmak zordur galiba sende ilk etapta %100 güvenen insanlardansın sonra hayal kırıklığı oluyor ama şu bir gerçek ki ne olursa olsun içinde kafanda bir şey kalmaması için dinle sonra karar ver dinleyince belki haklı bir sebebi vardır sen öyle bir hayali karaktersindir ki onun için herşeyi senin yerine koymuş olabilir tek arkadaş tek sırdaş yeri gelir tek eş o da ister yanından ayrılmamak hep görüşmek ister ama hayat işte fevri davranma yine de nacizade eski bir dost tavsiyesi
Gizli olunca ciddiye almıyorum ama teşekkür ederim eski dostumm 🎀
Bu gizli olarak ilk yorumum tüm ilklerimi senle yaşadım. Senin hayatında artık bir değerim olmadığını hissediyorum o yüzden böyle daha iyi bence
Peki 🎀🎀
Kendine iyi bak derler ve giderler
Dm gelsene yaa 😂
Yazamam yüzüm yok konuşmak istemiyorum dedin rahatsız ederim diye korkarım
Yüzün yok öylemi hımm iyi tamam
Allah bir melek yolladı bu ayda bana ben onu üzdüm sen beni. Yerime kendini koy yüzün olur mu
deliriyorumm suunn sen sen osun bence
Aaa peki ben 🤔🤔
Sen hiç olurmusun sen benim kopyamsın
En sevdiğim en sevdiğim sutlaşlı
🙄🙄
Biz Berk ve Şenay.
Biraz hayal kırıklığı kokusu aldık burada 🌫️✨ İlk başta parlayan ama yakından bakınca içi boş çıkan insanlar gerçekten yorucu olabiliyor. Sen de muhtemelen “entel bir derinlik” beklerken yüzeysel bir yankıyla karşılaşıyorsun. Dunning-Kruger dediğin şey biraz özgüven makyajı aslında 🎭 Bilgi azaldıkça iddia artıyor. Ama şunu unutma, gerçekten bilen insan genelde daha sessizdir. Gürültüyle bilgiyi karıştırmamak senin süper gücün olabilir 😉📚
Cevap
7Cevap
sıkıcıdır evet
maalesef
Yani şöyle bi baktım duning kruger ne diye : )
Sıkıcı olmamalı ya adamlarda cahil cesareti var... cesaret varsa o yerde komik şeyler cıkabilir...
Soruya gelcek olsam , bilgim az olduğu için bir şeyleri abartmamaya çalışıyorum...
ahdhd boş tenekeden çok ses çıkar. İlk beş dakikada tahammül edemiyorsam zaten yol veriyorum.
Yorumlarda çok bilgili gibi dm gelince gerçekten bomboş
Dunning- kruger ne laa
İstek attım. Kutuna gelsem
Gerek yok
Bilmem ki benle ilgili mi
Yok yok 😅😅
Neyse mandalina mi nar mi?
Mandalina 🍊
hiç denk gelmedim
Umarım denk gelmezsin berbat bir şey
Seninle hiç konuştuk mu daha önce
maalesef evet