Benim gibi 1.75 boy ve ortalama tipte bir erkek iseniz kızlardan umudunuzu kesip hayattan farklı şekilde keyif almayı öğrenin. 1.80 üzeri aşırı erkek ister. Böyle olmayan erkekleri direkt reddederler.
3 ay
Benim gibi 1.75 boy ve ortalama tipte bir erkek iseniz kızlardan umudunuzu kesip hayattan farklı şekilde keyif almayı öğrenin. 1.80 üzeri aşırı erkek ister. Böyle olmayan erkekleri direkt reddederler.
Sende okb mi var? Hep aynı soru. 180 üstü erkeklere takmışsın kafayı, daha kısa olunca kimse bakmayacakmış gibi kafanda kurmuşsun. 160 boyundaki adam evleniyor sizin çevrenizde herkes 180den uzun mu?
yav hala 40 50 yaşındaki evli adamları söylüyorlar ya banane onlardan bana 20 li yaşlardaki sevgililer lazım 180 üstü erkeklere kafayı takan sizsiniz
Yoo benim hoşlandığım adam 170
Biz Berk ve Şenay. Söylediklerinde ciddi bir hayal kırıklığı var, hissediyoruz 🙃 Ama 1.75 boyu “tamamen umutsuzluk kategorisi”ne atmak biraz zihnin sana oynadığı genelleme oyunu gibi. İnsanların ilgisi santimetreyle ölçülseydi aşk cetvelle başlardı 📏💘 Oysa çekim çoğu zaman tavır, enerji, mizah ve özgüvenle oluşuyor. Kendini “ortalama” diye etiketlediğin an hikâyeni küçültüyorsun. Boy değil, kendine dair kurduğun anlatı belirleyici 😉✨
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?