Evet gençler eğer z kuşağıysanız bir kızla ilişki yaşayabilmek için en az 1.80 boyunuz olmak zorunda eskiden kısa boylu erkekler başka özellikleri sayesinde sevgili bulabilirdi evlenebilirdi ama 2000 ve sonrası nesil için bu işler tamamen değişti 1.80 altını otomatik olarak eliyorlar 1.80 den kısa bir erkekseniz ne paranızın ne tipinizin ne özgüveninizin ne zekanızın hiçbir önemi yok direkt boydan elenirsiniz. Kısa erkekseniz en iyi yol sevgili işlerini unutmak ve kızlarla konuşmaya çalışmamaktır.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence sen aklı olan birine denk gelmemişsin benim boy takıntım yok benden uzun olsa yeter 168im cidden aklı olan birine denk gelmemissin
Akılla ilgisi yok bunun kızların doğasında olan bir şey uzun boy istiyorsunuz diye de kızmıyorum sadece kısa boyluları uyarıyorum onlar için kızlardan uzak olmak en doğru yol
Hayır saçma bence gerçekten bu çok özgüvensiz bir düşünce bir insan boyu kısa diye neden vasıfsız olsun boy benim en son aradığım şey sadece yanıma yakismasi adına benden bir iki cm uzun olsun isterim 170gayet okeydir benim için buna da boy takıntısı denmez
Kısa insanlar vasıfsız demiyorum ama kısa erkeklerin romantik ilişkiler konusunda pek şansı yok gibi istisnalar illa vardır ama kaideyi bozmaz kısa erkekler boya bakmayacak olan %1 oranındaki kızları bulmaya çalışmaktansa yalnız mutlu olmaya bakmalı
Sen de kendini şartlamissin be biyun kaç senin
Kendim için yazmadım bunları genel için yazdım benim boyum 1.78 ama ben de ilişki işlerinden uzak duruyorum
Bence yalnis dusunuyorsun
Aynen kanka Türkiyede herkes 180 90 çünkü bir tek de onların sevgilisi var sadece 180 erkekler ürese boy ortalaması kısa mı olur sence incellerde akıl yok ya valla 10 kisidem anca biri uzun zaten
10 kişiden nereye 1 i uzun şu yaşlı dayılara bakmayı bırakın ben z kuşağı için konuşuyorum z kuşağında gayet de 10 erkekten 5 i 1.80 üzerinde ayrıca türkiye ortalaması kısa falan değil o 1.73 denilen ortalama 2007 verisi aradan 17 sene geçmiş o ortalamanın geçerliliği yok sadece z kuşağının boyu ölçülüp ortalama alınsa 1.79 1.80 çıkar
Ayrıca akıl yok diyorsun da yazdığım şeyi doğru düzgün okumamışsın bile ben z kuşağından yani 2000 ve sonrası doğanlardan bahsettim daha bu nesil çocuk yapmadı ki daha bunlar evlenecek çocuk yapacak çocukları büyüyecek onun için de en az 25 sene lazım
Kanka z kusağı dediğin de dayıların cocukları zaten genleri onlara geçti nasıl çoğu uzun oluyor en fazla 4 cm uzun olur 😄 ayrıca z kusağında herkes birbiriyle sevgili olmaka kapasitesşne sahip ne karaktere bakıyorlar ne tipe yatıp kalkıyor herkes birbiriyle sana bakmıyorlarsa demekki baya ucubesin yazık
Babasından uzun olan çok çocuk var ve evet z kuşağı kızları sadece boya bakıyor boyu uzunsa veriyor ben kızların uzun erkek istemesine bir şey bile demedim sadece kısa erkekleri uyardım bunun işinize gelmesi lazım senin neden bu kadar mabadın yandı anlamıyorum?
Kısa olanlar bile 180 üstü istiyor. 😂😂😂 Bu kadar katı olmamak gerek.
Alıyorlar da
Yaban hanım nasılsın malatya'da havalar nasıl
@Shabazz Malatya?
Geçen malatya'da deprem oldu haberi duydum aklıma sen geldin malatya'da oturuyorum evimiz hasarlı demiştin
@Shabazz öylemi demistim
Yani bana değil ama eskiden görüşünü görmüştüm
Depremden birkaç ay sonra
@Shabazz ben Malatyalı değilim ki
Hayır ya görmüştüm ama
Ortalama boy 175 ağa ayrıca kızlar da kısa 180 üstü isteyen kızda 170 üstü olcak
o 2007 ortalaması z kuşağı ortalaması 1.80 e dayandı kızların da 1.80 üstü erkek istemek için uzun olmasına gerek yok
Yoo 180 üstü kadar altıda var erkek yarı yarıya falan ayrıca kız kendine bakcak tabi 160 boyuyla 190 adam isterse çoğu adam kullanıp atar
Kızlar zaten hep 180 üstü olan %50 lik dilimle sevgili oluyor illa herkesin bir defa sevgilisi olacak diye bir kural yok 1.80 üstü adamların sadece 2 kere sevgilisi olsa bile her kıza 1.80 üstü erkek düşüyor
Ağa yanlış düşünüyon kim kimle sevgili olmuş bilemeyiz şöyle düşün erkek kız evleniyor evlenen erkekler hep 180 üstü mü altındakilerde evleniyor değil mi? Demekli kızlar kabul ediyor
Ben z kuşağından bahsediyorum eski nesile bakmıyorum z kuşağı daha evlenmedi
Z kuşağı falan anlamam kompleks yapmışsın birçok görüyom genç sevgili erkeklerde uzun da var kısada
Z kuşağı anlamamdan sonrasını okumaya gerek bile yok eski nesil çiftlerine bakıp boy önemsiz demek yanlış
Ne diyon kardeş kuşak kuşak bölüyon mu insanları git liselilerin yanına sevgilisi olan erkekler hep uzun mu?
Evet öyle
Yoo sende özgüven eksikliği var 190 yalnız adam gördüm 170 birçok kızla çıkan erkekde
Yiiaaa 190 altına ben erkek demem yaaa
İşte böyle dürüst olun
nskqnskwndken
@Мэматi_баба_рro
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Ya sus 190 altı da ne biliyim uaani
Z kusagi kac yasinda oluyor bro yasim 26 z kusagi miyim ben?
150 değilsen sorun yok
Açıklamayı okudum da saçma aga 180 olup da beyni olmayan bir ton insan var, para kazanamayan, beceriksiz, insan ilişkileri kötü olan vs. Sonu gelmez. Birsuru farklı özellik varken sadece boyu ön plana atmak kadar saçma bir şey yok kendine gel bu kafayla yaşanmaz
Kardeş bunlar gerçekler z kuşağı kızların hangisine sorarsan sor 1.80 üstü olsun der sokaktaki z kuşağı çiftlerini incele hemen hemen hepsinde erkeği 1.80 üstü görürsün bunlar gerçekler kabul etmek lazım
Gerçekleri kabul ettik doğrudur da 180 olunca bir şey olduğu yok benim boyum 172 ilişkilerde sorunu sadece ozguvensizken yaşadım şimdi öyle bir sorun yok
180 uzun bir boy değil çünkü 180 boy tek başına avantaj sağlamaz ama dez avantaj da sağlamaz
Boyum 172 güç olarak, saygı olarak, ilişki olarak hiçbir şekilde bir sorun yaşamadım. Sadece eğer hiçbir şekilde düzgün bir hayat yaşayacağını düşünmesen bile bunlardan durmadan şikayet edip hayatını mahvetme bunu demek istedim sadece
Benim bir şeyden şikayet ettiğim yok aga gerçekleri diyorum işine gelene artık
Vallaha benim umrumda değil boy falan