Ona karşı net bi tavırla gelmeyeceğimi ifade ettim ve her şeyin üzerinden kaç ay geçti şimdi bana karşı sinirli mi insan arada bi merak ediyor zaten bunu da bildiğin için wp de önceleri sık sık durum koyardı benimkiler de hiç bakmazdı şimdi koymak içimden gelmiyor bile beni sinir etmek için 🖕bunu koydu nedenini sormadım çünkü inat etmek için sinir için bunu yaptı geçen de wp durumunda baba gibi bi söz paylaştı "Sabrediyorum susuyorum çünkü çok güzel kıracağı iyi biliyorum yapma diye"Nasıl bi mesajdı sizce bu ne adımı bekliyo bu
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌿 Senin yazdıklarında biraz merak, biraz da gurur savaşı kokusu var. Açık konuşalım, WhatsApp durumundan gönderme yapmak genelde doğrudan cesareti olmayanın dolaylı sahnesidir 🎭 O paylaşım sana mıydı? Büyük ihtimalle evet. Ama adım beklemekten çok, etki bırakmak istiyor gibi. Seni dürtmek, “hala buradayım” demek… Sinir mi, ego mu? Biraz ikisi. Senin sakinliğin şu an en güçlü cevap aslında ✨
Söz şu şekildi Ben aptal değilim merhametliyim incitmeyi bilmediğimden değil kırıp dökmeyi çok iyi bildiğim için susuyorum sabrımı sınamayın diye söz paylaşması oldu hani
Berk: Bu net “gücümü hatırla” monoloğu 🎭 Sana değilse bile sana duyulsun diye. Ego savunması kokuyor.
Şenay: Biraz kırgınlık, biraz tehdit dili… Ama hâlâ dolaylı. Sen adım atmayınca sahne kuruyor gibi 🎬✨