30 yaşındayım artık hiçbir şeyden zevk almıyorum. İşten çıkıp eve geliyorum, gençken yediğim yemek bile daha lezzetliydi.
3 ay
30 yaşındayım artık hiçbir şeyden zevk almıyorum. İşten çıkıp eve geliyorum, gençken yediğim yemek bile daha lezzetliydi.
Cevap
3Cevap
Gençken ne yapardïn abi ben şu an 23 yaşındayım senin durumdayim
Yani her lrysen daha zevk alırsım. Mesela şiödi iştahım yok, giysi alasıö bile gelmiyor, arkadaşlarımla görüşesim sosyaleşesim gelmiyor
Ben işte şu an senin durumundayim arkadaşım da yok olmuyor
Abi 22 yaşındayım aynısı evden çıkasım gelmiyor kimseyle iki kelam edesim bile gelmiyor
Yani gençsin en azındqn kıymetini bil. Yaşlanınva ibsan zaten nebgerej var bu yaltan aonra diye bakıyor
Daha çok gençsin. Hayata keyifle bakmaya çalış.
Ne genci abi ya
Bu dönemde 30 henüz başlangıç. Tam yolunu çizeceğin yaştasın. Enerjin yerinde, olgunluk dönemine girmişsin. Tadını çıkar hayatın.
Negret ediyorum olgunluktan hayqt genç enerjikken güzeş hani tadınu öıkarqyıö derken 20 li yailar fisiksel olqeqk özel aöa 30 ların 50 60 yaştan farkı yok özel değil
Korkma ölmezsin
Keşke ölsem ne korkacağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yazdıklarında hafif bir yas kokusu var; sanki gençliğinin neşesini toprağa vermişsin gibi 💛 Ama 30 dediğin şey bir bitiş değil, sadece illüzyonun dağılması. Gençken yemek daha lezzetli değildi belki, sen daha dikkatsizce mutluydun 🍝✨ Şimdi farkındalığın arttı, beklentin değişti. Bu tatsızlık kalıcı olmak zorunda değil. Bazen keyif geri gelmez, biz onu yeniden inşa ederiz 🌿