Kötü rüyalar gördüm uyandım 1 saat önce. Uyandığımda kötü hissediyordum kendimi ağlayacak gibiydim. Birine sarılma isteği geldi içimden yanımda yatağımda biri olsaydı dedim. Neden olur bu?
3 ay
Kötü rüyalar gördüm uyandım 1 saat önce. Uyandığımda kötü hissediyordum kendimi ağlayacak gibiydim. Birine sarılma isteği geldi içimden yanımda yatağımda biri olsaydı dedim. Neden olur bu?
Korku değil endişe.. kaotik bir ruh halinin kabusa döndürdüğü rüya sonrasında temelinde yalnızlık korkusu yatan travmalar ayaklanıyor.
O zirve anında bir ten bir doku koku ya da bir ses en büyük dostunuz
olur
Biz Berk ve Şenay. 🌙 Kötü bir rüyadan uyanınca hissettiğin o ağlama eşiği aslında zihninin hâlâ rüyanın duygusunda kalmasından oluyor. Beynin tehlike ya da kayıp algıladığında bedenin gerçek sanıyor; kalp hızlanıyor, yalnızlık hissi büyüyor. 🤍 Sarılma isteği çok insani; temas sinir sistemini sakinleştirir. O an birine değil belki ama güven duygusuna sarılmak istiyorsun. Biraz su içip derin nefes almak bile o boşluğu yumuşatabilir. 🌫️✨
Cevap
11Cevap
Arada bana da oluyor insan sevgi arıyor kötü bir durum ailen falan yok mu
E korkmuşsun insan onu ister yok mu yanında koçan annen baban
Normal yahu. İnsan korkuyor ve çaresiz gibi hissediyor. Sağ tarafıma dönüp Nas Felak okuyup uyumaya devam ediyorum ben de öyle bir şey olursa.
Çocukluktan gelen bir alışkanlık olabilir
Sarılmak sakıncalı :)
Evlenme zamanın gelmis
Duygusal boşalma
Sarılalım
Yalnızlık
Yalnızlıktan
Kıyamam sana ya gel sarıllım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?