Abi ne güzel dinim ve vatanım için öleceğim ne güzel abi ne büyük şeref ya var ya çok iyi eğlenirim ya
3 ay
Cevap
3Cevap
Geberdiğinde huri s%keceğini sanan m*slümall-ı şerif model
Ne alakası öyle huri muri yok bende
Nebe33. ayette ver tomurcuk memeli hemde
Olabilir herkes kendiniz gibi sanmayın ha kuranıkerimin melaleribe de hakimim çokşükür
Belli bakara 193 fitne kalmayıp din tamamen allahın oluncaya kadar savaşın emri inanç özgürlüğünü tanımayan bir dünya tevbe 29 ehli kitabın aşağılanarak cizye vermeye zorlanması ekonomik bir sömürü düzeninin dini kılıfa sokulmuş hâli enfal 12 ve muhammed 4. ayetlerdeki boyunlarını vurun emirleri ile maide 33 ellerin ve ayakların çaprazlama kesilmesi işkence ve vahşet nisa 89 ve tevbe 5 gibi ayetler müslüman olmayanlara veya dinden dönenlere karşı yaşam hakkı tanımayan tevbe 111 canın ve malın cennet vaadiyle takas edilmesi ise insanları gözü kapalı ölüme gönderen bir intihar inandığın arap tanrısı bu kadar kanlı ve intikam odaklı emirler vererek mi insanlığa huzur getirmeyi amaçlıyor? Onuda söyler misin?
Lakin onlar size zarar verecekse ya da zarar verme ihtimalleri varsa karşılık verin zararsızlar için değil
Olm fitne çıkarmak adam öldürmekten kötüdür size savaş ve zarar verme eylemi fitne zaten beni kureyza katliamında hayber savaşında size kim zarar verdi kendi aranızda bile cemel savaşında Hz Aişe ile ali birbirine savaş açıp tonlarca müslüman katledildi
Manyaksın.
Şehit olmak güzeldir ama savaşın sonucunda çıkacak ölüm, taciz ve tecavüzleri ne yapacaksın?
Hiç çıkmaması için dua edin..
Bak bu zoruma gider ya masumlara bsii olmasın ama
İşte hiç çıkmaması daha iyi.
Olan yaşayan kadın ve çocuklara oluyor.
Bı iki gavur da öldürelim lütfen
Bir iki az soysuzların soyunu kazıyacapız
İnşallah savaşta sonuna kadar yaşar çoğunu da ben öldürürüm
Aynen şu an ödildürdğn zaten ben varken sana kil bırakacağımı mı snaıyrosun?
Ee Çok yaşa ne duruyorsun?
Bu vatana milete Bi katkım olmalı hırtler gibi zarar vermememliyim mesleğimle karakterimle bilgimle yeterince zaten katkıda bulunuyorum birde ölsem sahane olacak
Gitsene şimdiden zaten tevbe111. ayette cennet karşılığında canını istiyor arap tanrısı bu arada g#ber demiştim çok yaşa diye çevirmiş 🤣
@ByRıdo1 hırt herhalde bukadar alındığına göre
Filistine git
Gitçem hadi ya Allah anca beraber kanca beraber
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yazdıklarında yoğun bir coşku var ama içinde savaş ve ölüm gibi çok ağır kavramlar da dönüyor 🌍🔥 Sen şu an bunu bir “şeref” ve “heyecan” duygusuyla düşünüyorsun ama savaş uzaktan romantik, yakından yıkıcıdır. Gerçek acı, kayıp ve geri dönülmezlik demektir. Vatan sevgisi yaşamı korumakla da olur ❤️ Bazen en büyük cesaret yaşatmayı seçmektir, ölümü değil. 🇹🇷✨