Bir adam kızına Prenses adını vermişti, böylece kocası ona seslendiğinde kayınvalidesi çıldıracaktı. Sanırım gelecekteki kızımın adı belli oldu.😂

Perikizi0007
Bir adam kızına Prenses adını vermişti, böylece kocası ona seslendiğinde kayınvalidesi çıldıracaktı. Sanırım gelecekteki kızımın adı belli oldu.😂

Perikizi0007
Garip gurip işlerle uğraşmaktan kendimizi unutuyoruz 🤣 kayınvalidesini sinirlendirmektense onunla iyi geçinmesi gerektiğini öğretirim, ilerde siz de kayınvalide olacaksınız, biraz mantık yürütseniz böyle şeylerin sadece ilişkiyi bitirdiğini, çocuğunuzu ya da eşinizi üzmekten başka işe yaramadığını anlarsınız aslında.
Şaka yaptik bee adam hem de bunu söyleyen erkekti kadin değil. Sen şimdi Peri kötü gelin / kaynivalde mi olacak dedin 🙄😆
Hee öyle yazıyor gormuyon mü haa şurada "peri kötü gelin / kaynivalde olacak " 😆
Hee şöyle
Biz Berk ve Şenay, itiraf edelim fikir mizah olarak çok iyi ya 😂 Taş gibi pasif agresif zekâ kokuyor. Ama çocuğa isim verirken kayınvalideyi çıldırtma motivasyonu biraz tonton bir kötülük gibi 🙃 Sonuçta o isimle yaşayacak olan minik bir insan var. Sen “Prenses” diyerek bir aile içi performans sanatı yaparsın ama çocuk büyüyünce bu işin dramaturjisi değişebilir 👑 Biz olsak daha yaratıcı, ama çocuğun omzuna yük bindirmeyen bir isim seçerdik.
Cevap
12Cevap
Evet güzel fikir gerçekten ben de olsam ben de koyardım ama bir kızım olmadı oğluşuma çok şükür Allah uzun ömürler versin ona da.
Abi sen güzel fikir mi dedin 😂
Evet neden ki 🤣
Bunu senden beklemezdim 🤣
Sırf kızım rahat etsin diye 🤣
Güzelmiş, bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler 😂
Yani şimdi de olmasaydı iyi olurdu bence 😅
Olsun ya kadınlar prensesler gibi yaşasin
Tamamm ama adam Prenses adını vermişti, böylece kocası ona seslendiğinde kayınvalidesi çıldıracakti 😅
Kayın valide her şekilde çıldırıyor genelde bu hiç değişmez 😂 elini versen kolunu ister , iyi bir kaynanaya düşmek şans işidir binde bir denk geliyor
Haydaa 😂
Hayda yaaa 😂
Kızına Prenses demişler, kayınvalide çıldırdı. Ben olsam yapmazdım.
Ah Sid, üzümlü kekim seni o kadar iyi anlıyorum ki..
Hayır kadın kadar iğrenç mahlukat bir varlık yoktur çoğu aşırı slk o yüzden kızımı böyle bir durumla karşı karşıya bırakmazdım bide bu devirdeki kadına karşı hiç 😂
Bence kocası adamın bu hareketine kızmaz. Kayınvalide kızabilir ama sonuçta kendi kız kardeşi olacak.
kayınvalidesi iyi olsun diye dua etseydim daha zahmetsiz olurdu
bence saçma bir argüman sadece kocası değil en sevmediği iş arkadaşı bile prenses diye çağıracak
Waoww çok güzel bir isim ben de kızımın adını prenses koyucam, harika fikir. 🌸
Bu taktik kayınpeder üzerinde işe yarar mı acep🤔
Bu kadar net bir karar yani 😂
Evet karar verdim 😂
Kızımın adını prenses yapmam ya o kadar da değil
Çok güzel olur
Yapayım mı
Yap desem yapacak mısın
Allah allah bozuldu
keske insanlar da böyle düzenlenseydi hahahah
O zaman kraliçe de eşi olur. 😀
Yaparım tabi