Veteriner beklememi söyledi. Yapılacak bir şey kalmamış. Ölürse dayanamam. Tek dostum her şeyim benim. Ölme ne olur...
Sizce kurtulur mu?
Aşkım benim...
https://hizliresim.com/M6RLl1
Sizce kurtulur mu?
Aşkım benim...
https://hizliresim.com/M6RLl1
ayyy benim de kedim öldü... çok acı gerçekten çok üzücü. kedim bana anne derdi. sonra benim büyük oğlum doğdu, kedim oğluma hiç zarar vermedi ama içine atmış sanırım kanser oldu ve öldü. ne ağladım ne ağladım... seni anlıyorum. üzüldüm kardeşim...
evladın yeri her zaman başkadır ama neredeyse evlat gibi seviyor insan evini paylaştığı hayvanını... ah canım kedim aklıma geldi...
Çok üzüldüm, yorumlardan okudum..:( Benimde var muhabbet kuşum bir gün ona bir şey olursa ne yaparım diye düşünüyorum bazen, düşünmesi bile acıtıyor.:/ Hayvan beslemenin en zor tarafı bu sanırım
Benimki de hasta. Çok acı çekiyor ayakları felç oldu. Ölsün istiyorum. Çünkü kurtuluşu olacak. Yaşlandı sanırım ölmesi daha hayırlı olacak gibi. Ben de böyle olsun istemem ama zor durumda. Hayatın kanunu biz de öleceğiz bir gün.
baya yaşlı sanırım :(
sıkma canını insan kendini çok boş hissediyor biliyorum ama yapacak bişey yok maalesef :( veterinerlerde kuş diye bakmıyorlar en kötüsüde o oluyor :(
küçük hayvan olduğundan ilgilenmiyorlar, ben köpek aldım en iyisi o hem uzun yaşıyor hem daha cana yakın oluyor tavsiye ederim
gerçi oda doğru baya perişan ediyor insanı :(
Cevap
3Cevap
Çok üzüldüm ya :( olsun daha iyi bir yere gidecek, sen de yeni bir dost edin :))
üzmek istemem ama rahatlat onu ve pek umut yok sanırım
Sakin olmayı dene. Umarım unutursun
bunun üzüntüsünü biliyorum ama malesef üzülmemek elde değil :(
İnsan çok kötü oluyor ya... Pezvnk vet benimde kedimle ilgilenmemişti onunki keyfiydi.
Nesi var?
Ishal olmustur hemen sularina cocuk aspirinini toz haline getirip dok. . Yarina birseyi kalmaz
Basin sagolsun :((((
benimde bir kuşum vardı kanaryaydı. öldü... tam 7 yıl boyunca benimle kalmıştı aklıma geldi duygulandım şimdi :(
Bu gune kadar 3 tane kopegim öldü, 4 tane de yavru ellerimde öldü, 2 kopegim var biri de 6 yasinda bazen ağlıyorum olurlerse ne yaparim ben diye...
Fazla yaşlı durmuyor, bebe aspirinini suda eritip biraz içirin iyi gelir, alışınca çok zor oluyor gercekten :((
Çok üzüldüm :(( bizimki ben ortaokula giderken ölmüştü, 3 gün okula gitmemiştim, ailenin ferdi gibi oluyor. Konuşuyordu birde...
Öyle düşünme kısa sürede olsa sevgini, ilgini verdin, en iyi şekilde baktın, yarenlik ettiniz, ömrü okadarmış, normalde 13 yaşa kadar yaşıyorlar ortalama, bazen küçük yaşlarda hastalık kapabiliyorlar maalesef :(( yeni bir tane al, aynı şekilde sevgini ve ilgini ver...
Zor biliyorum, o duyguyu yaşamayan bilemez, çocukken daha da ağır oluyor insana :((
Kiyamam ya ne kadardır seninle? Umarim yasamaya devam eder
üzüldüm :(
Of ya sevenleri bir bir kaybetmek kadar acı bişey yok :(
Üzgünüm :((
Ay yavrum kıyamam
ben de aynı acıyı yaşadım maalesef
bence cenaze yapın.. tabut alıp bir fatiha sonra gömün
Yani bunu yapman ne kadar yanlış farkında mısın? Belki tüm kalbini sevgini versen bir mucize olur. Sen resmini çekip üşenmeyip can çekişen hayvanı bize gösteriyorsun. Bırak telefonu falan. Onunla ilgilen!!!
Çok sevimliymis üzüldüm gerçekten :(
:((((( benim kuşum ölmüştü. Kurtulur inşallah :(
:((( üzülme
Ne diyebilirim ki sana :(
Mekani cennet olsun
💕
Ya şöyle şeyler paylaşmayın üzülüyoz
Kurtulur inş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar