Bir olay var ne yapmalıyım?

Benim hoşlandığım biri var onun da bir ev arkadaşı var ben bunlarla arkadaşım ikisini de 2-3 aydır tanıyorum kız ondan hoşlandığımı da biliyor ama olmaz diyor yine de konuşmaya devam ediyoruz. Ev arkadaşı ile de aynı ortama girdiğimizde muhabbetimiz oluyor ama hoşlandığım kişi kadar yakın değiliz. Dün akşam hoşlandığım kız beni aradı. Ev arkadaşı not bırakıp evi terk etmiş. Ağlıyordu bu yüzden yanına gittim. Benimle birlikte bir kaç arkadaşım da geldi. Yolda giderken tekrar aradı ev arkadaşı depresyona girmiş ve kendini öldürmeye çalışmış bileklerini ve boğazını kesmeye çalışmış. Ama öyle çok ciddi bir şey yapamamış. Dün anlarla ilgilendik misafir ettik sonra da hastaneye bıraktık. Kız psikiyatriye gitti ilaç falan aldı. Tüm derdi biraz ilgi çekemek aslında. Birileri onunla ilgilensin istiyor. Benim asıl gidiş sebebim tabii ki de hoşlandığım kişinin yanında olmaktı. Bugün bana mesaj attı. Cumartesi günü evde olmayacağım ev arkadaşım yalnız kalsın istemiyorum 1 gece onun yanında kalır mısın dedi? Sizce ne yapmalıyım? Başıma bela almak istemiyorum
Bir olay var ne yapmalıyım?