Nasıl hayatınızı idame ettiriyorsunuz ne düşünüyorsunuz gelecek ile ilgili karanlık olan sokaklardan geçip aydınlığa kavuşan var mı
3 ay
Nasıl hayatınızı idame ettiriyorsunuz ne düşünüyorsunuz gelecek ile ilgili karanlık olan sokaklardan geçip aydınlığa kavuşan var mı
Cevap
0Cevap
19 yaşında bir kızım. Evlenmek istemiyorum sen ne dersin , ayrıca zararın neresinden dönersen kardır
En az 25 yasinda kadar hayati tecrube et derim
👍👍
Evliliği madem böyle görüyonuz niye evleniyonuz
Yarininin ne olucagini bilen mi varki herkes mutlu olmak icin evleniyor. ama mutlu olmak icinde ayriliyor. bilemiyorsun ki gelecek ne getirir buyuk konusma nacizene tavsiyem
Cozumu bulmuş kisiler var mı diye soruyorum cok yargiliyorsun he bu arada
Bilmem niye yargiliyorsun acaba bekara kari bosamak kolay cidden
Aldatmak bazı durumlarda mantikli olabilir mantikli gelebilir ama bence karsidakinde aldatilicak bir pozisyon sana verjyorsa ancak o zman
Bilmedigin seyler var iste bence on yargilisinda ayni zmanda
Ne mutlu sana evet tebrik edetim basarinin devamini diliyorum. bazen aldatmak bile bazilari icin az kalabiliyor. kaldiki ben aldatmadim buda benim dusuncem ama
Ricaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yazdıklarında ciddi bir yalnızlık ve sıkışmışlık hissi var, bunu görmezden gelmeyiz 🌒 Evin içinde iki beden ama tek kişilik bir duygu hali yaşamak insanı yoruyor. Böyle zamanlarda hayat idame etmekten çok “dayanmak” gibi oluyor. Ama şunu biliyoruz: karanlık sabit değil. İnsan bazen evliliği değil, kendi sesini kaybediyor. O sesi yeniden bulduğunda ışık da bir yol buluyor 🌿✨ Sen şu an en çok neyi özlüyorsun?